Samen in Zaken
Dieren

De hondentrimmer in Den Bosch verzorgt je hond goed

De hondentrimmer in Den Bosch gaat helemaal voor een gezonde hond en heeft het allerbeste voor met het welzijn van uw viervoeter. Je kunt bij dit adres je hond op een professionele wijze laten trimmen. Je gaat zelf ook naar een goede kapper om je haar te knippen, dus waarom zou je jouw hond niet ook een speciaal moment geven en de haren op een goede manier laten  behandelen? De trimster van de hondentrimmer in Den Bosch heeft jarenlange werk gedaan als een leidinggevende in de detailhandel en heeft toen het roer omgegooid. Haar passie voor dieren is ze gaan volgen en is terecht gekomen als een hondentrimmer in Den Bosch. Ze heeft hier voor een opleiding gevolg voor het vak hondentrimmer. Regelmatig volgt zijn workshops en diverse lezingen om de kennis van het vak op peil te kunnen houden. Ook is zij in het bezit van een certificaat voor een EHBO cursus voor honden. 

Salon

De salon van de hondentrimmer in Den Bosch is helemaal ingericht zodat de honden het hier naar hun zin kunnen hebben en echt even een goede behandeling krijgen. Er zijn wachtruimtes voor de honden waar speeltjes aanwezig zijn en er is een bad aanwezig waar de hond lekker in kan badderen. Het bad is heel groot, waardoor alle honden hierin kunnen passen en lekker gewassen kunnen worden. Je kunt bij de hondentrimmer in Den Bosch altijd terecht voor het verbeteren van de verzorging van het uiterlijk van de hond. 

Afspraak

Je kunt een afspraak maken met de hondentrimmer in Den Bosch via de telefoon, maar je kunt ook altijd even binnen lopen om een afspraak te maken. Je kunt er voor kiezen om een afspraak te maken voor een gehele knipbeurt, maar alleen wassen en föhnen is ook een mogelijkheid. Heb je hier zelf geen ruimte voor of kun je dit niet zelf, dan kan je dat overlaten aan de hondentrimmer in Den Bosch.