Afscheid collega

Klik hier voor Jilster, die tekst zag ik toen ik Googelde op afscheid collega. Binnenkort moet ik jammer genoeg afscheid nemen van mijn favoriete collega. Nu zoeken wij als afdeling een leuk en origineel cadeau die wij aan onze collega kunnen geven. Deze beste man heeft namelijk bijna 25 jaar voor het bedrijf gewerkt en nu willen wij hem persoonlijk belonen en bedanken voor alles wat die voor het bedrijf heeft gedaan.

Googelen op afscheid collega

Ik ben op afscheid collega gaan Googelen. En al gauw vond ik vele resultaten. Alleen waren dat van die normale kaartjes en tekstjes. Toch zocht ik iets origineels. En toen kwam ik Jilster tegen. Ik las in het stukje tekst in Google dat je daar je eigen tijdschrift kunt maken! Hier was ik direct in geïnteresseerd en dus heb ik gelijk de website bekeken. Daar las ik dat je alleen in een paar seconden een gratis account moet aanmaken en om vervolgens kosteloos aan de slag te kunnen gaan. En dat je pas betaalt wanneer je het magazine daadwerkelijk gaat bestellen.

Hier had ik direct leuke ideeën over. Ik heb namelijk heel veel grappige dingen met hem hier op de werkvloer meegemaakt. En dit kan dan uiteraard ook uitgetypt worden en in het tijdschrift komen. En natuurlijk kunnen collega’s er ook leuke verhalen die zij met hem hebben meegemaakt, erin zetten.

Het cadeau geven aan mijn collega

Uiteindelijk heeft het nog flink wat tijd gekost om alles erin te zetten en het op te maken. Maar het eindresultaat was geweldig! Al na een paar dagen kreeg ik het cadeau voor mijn collega op mijn deurmat. Op zijn laatste werkdag hebben wij het cadeau aan hem gegeven in de hoop dat die het leuk zou vinden. Gelukkig vond die het helemaal mooi en was die sprakeloos. Daarna heeft die nog lekker wat uurtjes tijd gespendeerd aan het boek door alles even rustig door te lezen en te bekijken.

Ik raad Jilster aan om een tijdschrift te laten maken voor jouw collega als hij weg gaat. Het idee is geweldig en de levering is zeer snel!

Bezoek de website voor meer informatie :