Samen in Zaken
Woningen

Aangenaam oud worden doet u in dit verzorgingshuis te Groningen

Wordt u al een dagje ouder en bent u op zoek naar een aangenaam en comfortabel verzorgingshuis in Groningen? Of bent u op zoek naar een geschikt verzorgingshuis voor uw ouders die extra zorg nodig hebben? In beide situaties loont het om te kijken naar de mogelijkheden van De Leyhoeve. Dit verzorgingshuis in Groningen biedt alle faciliteiten, inclusief een gezellige brasserie, zodat de bewoners aangenaam oud kunnen worden.

Geniet van een aangepaste woonsuite

Verzorgingshuis De Leyhoeve in Groningen doet er alles aan om 55-plussers een aangename thuis te geven, met extra steun en zorg voor wie het nodig heeft. Zo heeft het verzorgingshuis een beleid om partners zo lang mogelijk bij elkaar te houden. U vindt er dan ook ruime zorgsuites waar u met met uw partner aangenaam oud kunnen worden. Uiteraard zijn deze suites ingericht rekening houdend met de noden van 55-plussers. Heeft u nog speciale noden? Dan kan uw suite daarop aangepast worden, geheel op maat. Daarbij bepaalt u in dit verzorgingshuis ook steeds zelf hoeveel en welke zorg u nodig heeft. Zo bent u zeker dat aan al uw noden wordt voldaan, niet meer en niet minder.

Ontdek alle faciliteiten van het wooncomplex

Uiteraard biedt verzorgingshuis De Leyhoeve meer dan enkel zorgsuites voor ouderen in Groningen. Het verzorgingshuis biedt ook verschillende faciliteiten, zoals een leuke brasserie op locatie in Groningen. Het wooncomplex is daarnaast gelegen in een mooie omgeving in een leuke buurt. Het complex is gelegen aan het water, heeft grote tuinen en ligt vlak bij een bioscoop. Naast een brasserie heeft De Leyhoeve in Groningen bovendien ook een eigen fitnessruimte en zelfs een zwembad en schoonheidssalon. Zo valt er altijd wel wat te beleven en kunt u er in alle rust en met veel plezier vertoeven. Ontdek zelf de mogelijkheden en bezoek het verzorgingshuis om een goed beeld te krijgen.