Samen in Zaken
Image default
Zakelijk

5 Tips om gezamenlijk te lunchen met collega's

Gezellig samen lunchen met je collega’s is natuurlijk niet alleen ontzettend lekker, maar ook nog eens goed voor de saamhorigheid. Om ervoor te zorgen dat je lunch slaagt, hebben we een aantal tips voor je die je hier zeker bij zullen helpen.

1. Bestel broodjes

Samen lunchen is natuurlijk nog leuker wanneer jullie gewoon lekker wat belegde broodjes laten komen. Zo kun je heel eenvoudig online je lunch bestellen in Maastricht en deze vervolgens samen opeten. Uiteraard is het wel belangrijk ze tijdig te bestellen.

2. Bestel op tijd

Aangezien heel Nederland rond 12.00 / 13.00 uur aan de lunch zit, is tijdig je lunch bestellen wel zo handig. Doe je dit niet, dan loop je het risico dat je het zelf moet gaan afhalen of erger nog, het niet eens meer kan worden gemaakt. Aan te raden is daarom ook om voor 09.00 uur te bestellen.

3. Maak iemand verantwoordelijk

Bestellen jij en je collega’s wekelijks op dezelfde dag, dan is het verstandig om iemand vast verantwoordelijk te maken voor het bestellen van de lunch. Zo kan er geen discussie ontstaan en weet je zeker dat het ook niet wordt vergeten.

4. Weet wat je wilt

Er is natuurlijk niets zo vervelend dat je moet wachten op die ene collega die nog niet weet wat hij of zij wil. Zorg er dus voor dat je van te voren aankondigd waar je gaat bestellen en ook hoe laat. Heeft niet iedereen zijn of haar bestelling dan aan je doorgegeven, dan is het heel vervelend, maar hebben ze wel pech.

5. Reserveer een ruimte

Een lunch bestellen is natuurlijk één, maar samen lunchen is natuurlijk het tweede punt. Zo kan iedereen natuurlijk wel achter z’n bureau gaan zitten eten, maar dat is niet gezellig. Heb je geen kantine, zorg er dan voor dat je bijvoorbeeld een vergaderruimte reserveert om gezellig samen te kunnen lunchen.