Samen in Zaken
Bedrijven

Zó zorg jij voor duurzame reclame

Elke dag weer wil je, moét je, je merk laten zien. Laten zien dat je er bent en wie je bent. Maar ook waar je voor staat, wat je belangrijk vindt. Duurzaamheid is waarschijnlijk wel één van die belangen. Zo niet, dan is het toch goed om hier wat van uit te dragen (en er natuurlijk ook naar te handelen). Dit onderwerp ligt bij velen gevoelig, vooral in het zakenleven. Velen vinden het erg belangrijk om duurzaam te werk te gaan en te werken met partijen die dit ook doen. Een goede manier van reclame maken is relatiegeschenken met logo inzetten, natuurlijk op een duurzame manier.

Bamboe en kurk

Altijd handig zijn producten zoals koffiebekers. Je kunt diversebekers bedrukken met je logo om onderweg koffie of thee mee te kunnen nemen. Die bekers zijn vaak van bamboe gemaakt tegenwoordig. Dit materiaal is helemaal in, mede omdat er tegenwoordig ook echt goede kwaliteitsproducten van gemaakt kunnen worden. Het is daarnaast heel veelzijdig. Je kunt het in veel producten verwerken en ook nog in allerlei kleuren produceren. Naast bamboe is kurk heel erg hip. Daarvan zijn ook bekers, maar ook speakers en andere gadgets. Naast geschenken van bamboe of kurk, kun je ook voor biologisch afbreekbare, recyclebare of gerecyclede producten gaan. Bijvoorbeeld plastic producten, waarbij plastic is vervangen door RPET: gerecycled PET.

Gerecycled en toch als nieuw

RPET is vandaag de dag nog amper te onderscheiden van nieuw plastic. Van dit materiaal worden onder neem waterflesjes, bidons en tassen gemaakt. Over tassen gesproken. Naast een RPET tas kun je ook eenkatoenen tas bedrukken om je merk uit te dragen op een goede manier. Katoen is duurzaam omdat het lang meegaat en daarmee een hoop plastic tasjes vervangt. Bovendien is het natuurlijk materiaal. Katoenen tassen zijn uitstekend te bedrukken en in allerlei kleuren te krijgen. Deze tassen lenen zich ook erg goed om als ‘green’ goodie bag in te zetten, gevuld met duurzame weggevers. Die tasjes kun je uitdelen op evenementen of uitdelen aan je relaties als attentie.

 

 

 

Advertorial:

Wil jij ook hoger in Google komen?

Online marketing bureau Adbull is de specialist op het gebied van SEO en linkbuilding. We laten graag gratis en geheel vrijblijvend zien wat we kunnen! Vraag direct de Gratis SEO Analyse t.w.v. € 249,- aan. ** Voor webdesigners en marketingbureaus bieden we onze linkbuilding diensten ook white label aan. **

www.adbull.nl

Bezoek de website voor meer informatie :