Samen in Zaken
Image default
Bedrijven

Zelf boekhouden niet meer zo moeilijk

Boekhouding is belangrijk voor elk bedrijf. Iedereen heeft het nodig. Of je nu werkt voor een grote multinational of als je ZZP’er bent. Feit is dat boekhouden niet altijd even makkelijk is. Zeker vroeger hadden veel mensen er moeite mee. Daar moet wel bij verteld worden dat de manieren destijds erg ouderwets en inefficiënt waren. Later werd dit wel wat makkelijker. Ook werd boekhouding steeds vaker uitbesteed aan mensen die er echt verstand van hadden. Die mensen noem je accountants. Met alle technieken en ontwikkelingen van tegenwoordig is het voor mensen zoals jij en ik eenvoudig geworden om te boekhouding volledig zelf te doen. Dit gebeurd geheel online via een boekhoudprogramma.

 

Moneybird

Een goed voorbeeld van zo’n boekhoudprogramma is Moneybird. Moneybird is net als programma’s als Exact Online en Jortt een manier om simpel te boekhouden. Ook wanneer je er niet veel verstand van hebt. Moneybird staat goed aangeschreven en wordt geprezen voor haar gebruiksvriendelijkheid. De interface is helder en overzichtelijk. Hierdoor het vrij eenvoudig is om je winst per kwartaal, je balanstotaal, je te betalen btw en te ontvangen bedragen te bekijken. Het is programma kan gebruikt worden in 2 talen: Engels en Nederlands. Qua prijs is Moneybird ook een van de betere opties. De gebruikskosten zijn namelijk vrij laag in vergelijking met andere boekhoudprogramma’s. Moneybird heeft een duidelijke doelgroep. Ze richtten zich voornamelijk op middel-kleine bedrijven, ZZP’ers en freelancers.

 

 

Samenwerking met Keeping

Voor de mensen die werken met Keeping is er recent een mooie samenwerking ontstaan. Het is mogelijk om de gewerkte uren die je met Keeping registreert om te zetten in een uitgebreide factuur. Deze samenwerking is ontstaan om ervoor te zorgen dat gebruikers van de programma’s nog effectiever en flexibeler kunnen werken. Met Keeping kun je dus alle uren die je hebt gewerkt registreren. Vervolgens kun je een waterdichte factuur opstellen met Moneybird. Dit is erg overzichtelijk aangezien je per factuurregel een uurtarief kan invoeren. De grootste voordelen die je haalt uit het gebruik van deze programma’s is dat je prestaties echt kunt meten en daardoor ook beter kunt beoordelen.

https://keeping.nl/urenregistratie-integratie-voor-factureren/moneybird