Samen in Zaken
Image default
Zakelijke dienstverlening

Wilt u een palletstelling kopen bij een ervaren, gerenommeerde leverancier?

Zoekt u een efficiënte wijze om alle pallets binnen uw bedrijf op te slaan? Het kopen van een palletstelling biedt in dit geval uitweg. Met deze stelling organiseert u de pallets op een gestructureerde, overzichtelijke manier. Op de markt zijn diverse typen palletstellingen verkrijgbaar, welke eenvoudig kunnen worden ingezet in situaties waar elk opgeslagen pallet afzonderlijk en direct beschikbaar dient te zijn. Een palletstelling kunt u bij diverse bedrijven aanschaffen. Een betrouwbare leverancier van dit soort stellingen is HKM.

De voordelen van een paletstelling

Het kopen van een palletstelling brengt vele voordelen met zich mee. Maakt u gebruik van een palletstelling, dan creëert u een statische opstelling. Hierbij wordt uw magazijn toegankelijker en wordt dit een ruimte waar zowel met meerdere mensen als met meerdere heftrucks tegelijkertijd kan worden gewerkt. Op deze manier kunnen diverse werkzaamheden, zoals onderpicken en het aanvullen van de voorraad, op hetzelfde moment worden uitgevoerd. Dit resulteert in een efficiënte werkomgeving. Tevens worden door het gebruik van een palletstelling ook de opslagkosten per product lager. De reden hiervan is dat u de hoogte van het gebouw zo efficiënt en volledig mogelijk benut. U dient rekening te houden met een aantal factoren, wilt u het optimale uit uw palletstelling halen. Denk hierbij aan:

  • De omloopsnelheid van producten
  • De logistieke transportmiddelen
  • De goederenstroom in het magazijn
  • De manier van orderpicken: worden er losse producten met de hand verzamelt of alleen volle pallets m.b.v. een hef- of reachtruck?

Ontvang professioneel advies op maat

Wilt u een palletstelling kopen, maar heeft u eerst behoefte aan professioneel advies op maat? De professionals van HKM zijn u graag van dienst en zoeken samen met u naar een juiste oplossing. Het bedrijf adviseert u welk soort palletstelling het meest geschikt is voor in uw bedrijf, waarna u deze eenvoudig kunt aanschaffen. Wilt u direct een offerte aanvragen? Neem dan vrijblijvend contact op met de experts en ontvang een prijsinschatting.

https://www.magazijninrichter.nl/