Samen in Zaken
Image default
Bedrijven

Welke pellet terrasverwarmer past het beste bij u?

Geniet van uw buitenevenementen met uw familie en vrienden in extra warmte

Er is geen limiet voor u om van buitenevenementen te genieten, ongeacht het koude weer. Alleen als er een terrasverwarmer in de buurt staat kunt u met uw familie en vrienden langer buiten op uw terras zitten en zonder extra lagen genieten van het gevallen blad of de witte winter. Terrasverwarmer is er in verschillende vormen die passen bij de uitstraling van uw terras. Denk hierbij aan een staande, aan de muur gemonteerde, hangende of kleine terrasverwarmer die op uw tafel kan worden geplaatst. Naast verschillende soorten vormen wordt de terrasverwarmer ook met andere brandstof geleverd. Er zijn minstens drie veelgebruikte manieren om de terrasverwarmer van brandstof te voorzien.

Drie veelgebruikte manieren om de terrasverwarmer van brandstof te voorzien

  1. Gas Terrasverwarmer op gas is schoner dan op hout gestookt. Minder draagbaar dan andere soorten terrasverwarmers omdat deze aan de gasleiding moet worden bevestigd. De installatie kan ingewikkelder en duurder zijn dan andere typen. De gemiddelde warmteafgifte is 40.000 BTU.
  2. Elektrisch De elektrische terrasverwarmer is gemakkelijk in gebruik, draagbaar en veilig binnen te gebruiken. Dit type terrasverwarmer kan echter duurder zijn vanwege het elektriciteitstarief. De gemiddelde warmteafgifte is ongeveer 5000 BTU voor 1500 Watt.
  3. Hout Houten terrasverwarmers kunnen relatief veel goedkoper zijn dan de andere soorten, zeker als u de stammen zelf zaagt en stapelt. Het rendement is echter vrij laag (55 procent) en het is niet milieuvriendelijk door de hoge CO2-uitstoot. Het kost ook tijd om op te warmen.

Alternatieve terrasverwarmer

Bent u op zoek naar een terrasverwarmer die relatief goedkoop, schoon en snel opwarmt, dan bent u wellicht geïnteresseerd pellet terrasverwarmer. Pellet is een natuurlijke brandstofbron gemaakt door de compressie van kleine biomassadeeltjes. Met deze brandstofbron kan de gemiddelde warmteafgifte 60.000-80.000 BTU bereiken. Ook de Pellet terrasverwarmer is milieuvriendelijk.

Allesvoorwarmte.nl

Bij Allesvoorwarmte.nl vindt u verschillende soorten pellet terrasverwarmer. Denk hierbij aan PelletNext terrasverwarmer waarmee u vijf uur kunt verwarmen op zeven kg pellet en Compacte terrasverwarmer die kleiner van formaat zijn. Nu kunt u uw avond buiten genieten met een goedkope, luchtvervuilingsvrije en duurzame terrasverwarmer.

Bezoek de website voor meer informatie :