Samen in Zaken
Bedrijven

Welke maat wil ik?

De 180cc/7oz koffiebeker is de meest gekozen koffiebeker voor een automaat; een prima, ‘Nederlands’ formaat. Voor een espresso kies je de 115cc/4oz koffiebeker; precies goed voor een sterke espresso. Voor een heerlijke cappuccino met melkschuin kies je voor de 200cc/8oz koffiebeker; net een slag groter dan de automaatbeker en meer geschikt voor deze drank, die bestaat uit één shot espresso, warme melk en melkschuim . Overigens zijn de koffiebekers vanaf 200cc ook te bestellen in een dubbelwandige versie. Zo houdt je je drank nog langer warm en hoef je je geen zorgen te maken over een te hete cup. Koffiebekers zijn te bedrukken vanaf 115cc/4oz tot zelfs 500cc/20oz!

Welke soort bedrukking vind ik interessant?

Oke, je hebt je keuze gemaakt qua inhoudsmaat. Maar nu de bedrukking… waar moet je voor kiezen? Mocht je een logo afgebeeld willen hebben, dan kun je voor een logobedrukking kiezen. Dit is mogelijk op zowel een witte als kartonnen kraft koffiebeker in de maten 115cc/4oz, 180cc/7oz en 200cc/8oz. Een logobedrukking is alleen mogelijk op deze formaten, vanwege de plaknaad van de beker; hoe groter de beker, hoe breder de plaknaad. Bij een logo-bedrukking wordt er op een bestaande beker gedrukt. De bekers worden in hoge snelheid door de machine gehaald, langs de printplaten waardoor het logo er op gedrukt wordt. Het logo wordt dus nooit op precies dezelfde plek op een beker gedrukt. Hierdoor is het dus mogelijk dat het logo over de plaknaad wordt gedrukt. Bij een simpel, strak logo is dit perfect. Overigens wordt er bij een logobedrukking in PMS-kleuren gedrukt. Mocht de afbeelding groter zijn, beeldvullend of meer tekst bevatten, dan kies je voor een volledige bedrukking . Deze digitale bedrukking is opgebouwd uit de kleuren cyaan, magenta, yellow en key (zwart). Deze kleuren worden tijdens het drukken gemengd. Bij een volledige bedrukking wordt de template digitaal gedrukt en daarna gevormd tot een koffiebeker, waardoor iedere beker precies hetzelfde is en de afbeelding op elke beker hetzelfde is gepositioneerd.

Hoe moet ik bestellen

Wanneer je je bestelling hebt geplaatst en het logo of het opgemaakte template dus hebt aangeleverd, gaan wij aan de slag met de werktekening, die jij na controle dient goed te keuren. Daarna wordt de productie gestart. We houden je uiteraard op de hoogte van het proces en laten je weten wanneer je bestelling klaar en verzonden is. Je krijgt een e-mail met trackinggegevens waarmee je de zending kunt volgen, en dus precies weet wanneer jij je bestelling kunt verwachten.

Bijzonderheden

Mocht het aantal dat je wilt bestellen niet in de webshop staan, of heb je speciale wensen of vragen? Neem dan gerust even contact met ons op. We leggen je het graag uit en kunnen je eventueel zelfs wat voorbeelden laten zien van bekers die door middel van digitale print zijn bedrukt of offsetdruk; de techniek die bij logo-bedrukkingen wordt gebruikt.

Bezoek de website voor meer informatie : https://www.packagingdirect.nl/