Wat Zijn De Populairste Folders In Nederland?

Supermarkt folders zijn een belangrijk onderdeel van de week voor vele mensen in Nederland. Zo goed als alle plaatselijke en landelijke supermarkten gebruiken folders om hun aanbiedingen bekend te maken en zo uiteindelijk meer mensen te trekken.

Maar, wat zijn de populairste supermarkt folders in Nederland?

Kupino heeft dit uitgezocht en zet de drie meest gezochte folders voor je op een rij!

 

#3 – De Plus folder

De plus folder wordt online maarliefst rond de 1,62 miljoen keer gezocht per jaar! Dat is natuurlijk een enorme hoeveelheid mensen die op zoek zijn naar de Plus folder. Met een vergrote focus op duurzaamheid hopen we dat in de komende jaren nog meer mensen hun papieren Plud folder inleveren voor een electronisch alternatief.

 

#2: De Lidl folder

De lidl folder wordt rond de 2,41 miljoen keer per jaar naar gezocht. Dit is al snel 50% meer dan de Plus folder. De Lidl staat erom bekend dat deze de beste aanbiedingen hebben elke week. Hoewwel het vrijwel onmogelijk is om erachter te koment welke supermarkt het goedkoopste is komt de Lidl vaak wel heel goed uit de test!

 

#1: De Kruidvat folder

De folder van de kruidvat eindigt eigenlijk gelijk met de Lidl folder, en hier wordt ook iets meer dan 2,41 miljoen naar gezocht. De Kruidvat is ook zo’n winkel waar alle consumenten van weten dat de aanbiedingen vaak een groot verschil maken. Het is ook de enige uit deze drie die geen supermarkt is wat ook opvallend is.

 

Meer…

De Macro, Hoogvliet en Coop zijn ook ontsettend populair in Nederland en scoren ook hoge nummers online. Ze haalde de top drie bijna, maar toch net niet!

 

Conclusie

Supermarkt folders en winkel folders zijn in Nederland razend populair. Door ze online te bekijken bespaar je meerdere kilos aan papier per jaar. Als we dit allemaal deden dan scheelt dat een hoop papierverspilling en zorgt dus voor een duurzamere wereld.

https://www.kupino.nl/