Samen in Zaken
Woning en Tuin

Wat is er zo fijn aan een kruimeldief met steel?

 

Vaker en vaker zie je ze in huishoudens voorbij komen: steelstofzuigers. Ook wel een kruimeldief met steel genoemd. Hij komt steeds vaker in de plaats van de originele sledestofzuiger. Maar waarom? Waarom wint deze soort stofzuiger zo snel aan populariteit? Op die vraag geven we je in dit artikel een uitgebreid antwoord. 

Wat bedoelen we met een kruimeldief op steel?

Een kruimeldief op steel is een stofzuiger en een kruimeldief in samen. Vaak wordt die ook steelstofzuiger genoemd. Je hebt niet alleen de voordelen van een stofzuiger, maar tegelijkertijd ook de voordelen van een kruimeldief. Ben je van plan de vloer te stofzuigen? Dan houd je de kruimeldief op de steel. Wil je bijvoorbeeld de bank stofzuigen? Dan haal je de kruimeldief van de steel af en ga je heel simpel aan de slag met de kruimeldief. Moet je vervolgens weer de vloer stofzuigen? Dan klik je de kruimeldief weer in de steel en ga je ermee verder als een normale stofzuiger. 

 

Wat zijn de voordelen aan een kruimeldief met steel?

Geen draad

Wat veel mensen als grootste voordeel zien aan een steelstofzuiger, is dat deze draadloos is. Je hoeft dus niet moeilijk te gaan lopen doen met een draad die te kort is of die achter een meubelstuk blijft hangen. Je kan heel gemakkelijk het huis stofzuigen zonder dat je steeds van stopcontact hoeft te wisselen

Gemak

Niet alleen het feit dat er geen draad bij een kruimeldief op steel zit, zorgt voor gemak. Ook het feit dat je nooit meer je draad hoeft in- en uit te rollen zorgt voor gebruiksgemak. Door dit alles pak je ‘m net wat sneller uit de kast als er viezigheid op de grond ligt, zonder dat je geirriteerd raakt over het feit dat het een heel gedoe is om stofzuiger uit de kast te halen.

Geen groot en loch apparaat achter je aan 


Een derde voordeel is dat je geen groot apparaat achter je aan hoeft te slepen als je aan het stofuigen bent. Je ziet nogal eens dat het apparaat achter de bank of achter een stoel blijft hangen. Of dat het apparaat omvalt omdat je er ineens een onverwachte beweging mee maakt. Met een kruimeldief met steel heb je hier geen last van. Het compacte motortje zit namelijk op de steel. Om nog specifieker te zijn: de motor zit vaak in de kruimeldief zelf. 

Nooit meer nieuwe stofzuigerzakken kopen

Een vierde voordeel is dat je nooit mee nieuwe stofzuigerzakken hoeft te kopen met een steelstofzuiger. Deze hebben namelijk een stofbakje die het stof opvangt en dat je steeds opnieuw kan legen in de afvalbak. Je klikt ‘m even los, schudt ‘m om in de vuilnisbak en klaar is kees. Dit is niet alleen handig, het scheelt ook in de portemonnee: je hoeft namelijk niet steeds opnieuw geld uit te geven aan nieuwe stofzuigerzakken. 

 

 

Extra kruimeldief erbij

Het laatste voordeel is logischerwijs dat je bij de steelstofzuiger een extra kruimeldief krijgt. Dit is ideaal om meubels te stofzuigen die je met een stofzuiger moeilijk schoonkrijgt. Denk bijvoorbeeld aan de bank, de zitstoel of de keukentafel. Dit zijn plekken waar vaak veel vuil ligt, maar waar je met een gewone stofzuiger moeilijk bij kan. 

De 5 beste steelstofzuiger modellen van dit moment vind je hier

https://kruimeldief-info.nl/top-5-kruimeldief-met-steel-modellen/