Samen in Zaken
Image default
Aanbiedingen

Wat doet een accountant?

Wat doet een accountant? 

Stel je jouw boekhouding altijd uit en overweeg je daarom om een samenwerking met een accountantskantoor iets voor jouw bedrijf is? Dat klinkt als een goede reden. Voordat je gaat samenwerken met een accountant is het belangrijk om te weten wat een accountant allemaal doet. Ben je benieuwd wat een accountant allemaal voor jou kan betekenen? Lees verder en kom erachter! 

 

Wat doet een accountant?

Een accountant behandelt financiële overzichten en voert werkzaamheden uit, zoals: Verstrekken van advies en ondersteuning op financieel, juridisch, bedrijfseconomisch en fiscaal gebied. Het opstellen van interne en externe rapportages en optreden als bemiddelaar.

 

Wat kan een accountant voor jou doen? 

Een accountant heeft veel kennis en ervaring met betrekking tot een breed scala aan bedrijfstakken. Accountants zijn over het algemeen gespecialiseerd in administratieve dienstverlening, maar een accountant kan je met meer assisteren: Het samenstellen en controleren van de jaarrekening, adviseren over fiscale zaken, adviseren over het verbeteren van uw administratie en het adviseren over het kopen of verkopen van een bedrijf. Maar ook het adviseren over subsidies, adviseren over het verduurzamen van uw bedrijfsvoering en zelfs adviseren in privéaangelegenheden.

 

Heb ik een accountant nodig?

Als je zelf erg druk bent dan wordt de boekhouding waarschijnlijk altijd uitgesteld. De boekhouding goed bijhouden is erg belangrijk, dus als je er zelf geen tijd voor hebt is het goed om samen te werken met een accountant. Ook als je zelf weinig verstand hebt van de cijfers en boekhouding dan is een accountant in de arm nemen sowieso een goed idee. Een accountant houdt alles voor je bij en kan je professioneel financieel advies geven. Dit is verstandig om te doen als je zelf niet goed weet hoe alles werkt. 

 

Accountantskantoor in Utrecht 

Ben je overtuigd van de voordelen van een accountant, maar wil je geen accountant in dienst nemen? Neem dan een kijkje op de website van 4vision, een accountant in Utrecht. Zij zijn professionals die graag jouw financiële taken uit handen nemen. Wil je meer informatie? Bezoek dan de website of neem contact op via de mail of telefoon. 

 

http://www.4-vision.nl/