Samen in Zaken
Bedrijven

Warmtepomp bij jouw nieuwbouw

Toevallig van plan om binnenkort een nieuwbouw neer te zetten of ga je liever gewoon voor een huis kopen of een misschien een huis huren. Kies je misschien ook meteen voor een warmtepomp nieuwbouw. Het is altijd makkelijker om een warmtepomp te installeren bij een nieuwbouw dan wanneer je er voor kiest om achteraf pas een warmtepomp te installeren. Ik denk dat het ook wel voor zich spreekt dat het makkelijker is om een warmtepomp te installeren bij een nieuwbouw dan bij een bestaande woning. Als je een warmtepomp installeert bij een nieuwbouw kan er rekening gehouden door de architect. Eenmaal men gaat beginnen bij het bouwen van het huis kan men ook weer rekening houden, men kan bijvoorbeeld meteen een extra gat maken als je er voor kiest om een warmtepomp te gebruiken die werkt op basis van grondwater.

Als je een warmtepomp bij een nieuwbouw plaatst kan je ook alles meteen op elkaar aansluiten, zo heb je dus een warmtepomp waar ook meteen alle leidingen op aangesloten zijn. Bij een nieuwbouw kan je ook meteen kiezen voor de beste warmtepomp omdat je niet met bepaalde dingen rekening moet houden. Bij oudere woningen zijn soms bepaalde soort warmtepompen niet mogelijk omdat de installaties in het huis  te oud zijn om de nieuwere warmtepompen te kunnen gebruiken.

Zo zie je maar hoeveel voordelen het geeft als je een warmtepomp zet bij een nieuwbouw en niet wacht tot je huis klaar is en dan pas een warmtepomp gaat installeren. De warmtepomp zal je ook binnen de 7 jaar terug verdiend hebben. Eenmaal terugverdiend heb je zo goed als gratis warm water in huis. Je zal ook zo goed als gratis je huis verwarmen omdat de warmte uit de omgeving afkomstig is. Als je helemaal gratis wilt kan je zonnepanelen installeren die zorgen voor gratis stroom voor jouw warmtepomp.

Bezoek de website voor meer informatie : https://techneco.nl/