Samen in Zaken
Image default
Bedrijven

Waarvoor wordt een Hitachi accu het meest gebruikt?

Een mooie Hitachi 12v accu wordt veel gebruikt door zowel thuisklussers als professionals. Dat is niet zo vreemd, want het betreft een gerenommeerd merk dat in de loop der tijd een uitstekende reputatie heeft opgebouwd. Hoewel het gereedschap van de producent een prima prijs-kwaliteitsverhouding biedt, geldt dit in mindere mate voor de accu’s.Een originele Hitachi 12v accu is namelijk duur, terwijl de capaciteit soms minder is dan die van een merkloos alternatief. Dat alternatief vindt u bij ons in de webshop van Accumachine.nl, waar u kunt kiezen uit een groot assortiment vervangende accu’s tegen concurrerende prijzen. Onze producten worden al talloze jaren naar volle tevredenheid van thuis- en professionele klussers gebruikt.

Bent u op zoek naar een Hitachi accu ?

Wilt u langer kunnen doorwerken dan u momenteel met uw oude Hitachi 12v accu doet? Kies dan voor een vervangend exemplaar met een nog hogere capaciteit. Hierdoor betaalt u niet alleen een lagere prijs, maar kunt u uw accu gereedschap ook nog eens langere tijd achter elkaar gebruiken. Zo bespaart u zowel tijd als geld. Mooi meegenomen!Heeft u in uw huidige gereedschap een Ni-CD of Ni-MH batterij van 12v? Vervang deze bijvoorbeeld door een 2,0Ah 2000mAh Ni-CD of 3000mAh 3,0Ah Ni-MH versie. Een Li-ion exemplaar kunt u bijvoorbeeld vervangen door een 3,0Ah of 6,0Ah versie. Hoe groter de capaciteit, hoe langer u door kunt werken met uw accu gereedschap. Helaas is het niet mogelijk om Ni-CD en Ni-MH te vervangen voor Li-Ion.

Neemt u contact op voor de juiste Hitachi Accu.

U kunt een bezoekje brengen aan onze website. Dan komt u op die manier achter alles wat we aan te bieden hebben wat de Hitachi Accu betreft. We willen u te allen tijde van dienst zijn en ook proberen om het beste aan u te verkopen of aan te bieden. We hebben niet alleen de juiste kwaliteiten in huis, maar ook de beste gereedschappen voor elk wat wils natuurlijk. Komt u bij ons voor de juiste Hitachi Accu.