Waarom spouted pouches de toekomst zijn

Waarom spouted pouches de toekomst zijn

Spouted pouches zijn verpakkingen voor voedingsmiddelen. Het is een uniek model door zijn draaidop en ronde bodem. Een spouted pouch is een zogenoemd flexiblepackaging. Ofwel: een innovatieve en opvallende verpakking met uitstekende gebruikseigenschappen. De verpakkingsvorm scoort hoog als het gaat om milieuvriendelijkheid. Daarom zijn spouted pouches de verpakkingsvorm van de toekomst.

Ten opzichte van blikken verpakkingen en flessen gebruiken spouted pouches minder materiaal, dus minder opslag, dus minder transport en dus minder energiekosten. Ook wordt de spouted pouch gemaakt van minder grondstoffen en is het geheel te recyclen. Dat zorgt ook weer voor een lange houdbaarheid.

Spouted pouches afvullen

Spouted pouches afvullen doet copacker Macropack. Dit verpakkingsbedrijf verzorgt vele mogelijkheden als het gaat om spouted pouches afvullen. Zo bieden ze verschillende laminaten (materialen), verschillende soorten en maten en diverse bedrukkingen aan. En alles wordt op maat gemaakt.

Voedingsmiddelen verpakken

Naast spouted pouches afvullen verpakt Macropack voedingsmiddelen ook met andere verpakkingen: stazakken, sachets, stickpacks, doypacks en pillowbags. Wilt u meer weten over Macropack, bijvoorbeeld over de soorten en toegestane maten van de verpakkingsvormen? Neem dan contact met Macropack op.

Macropack Adres: Reaumurstraat 13, 3846 BZ Harderwijk Telefoon: +31 (0)341-370314 Provincie: Gelderland 

Bezoek de website voor meer informatie : https://www.macropack.nl/