Samen in Zaken
Image default
Telefonie

Waarom een telefoonhoesje belangrijk is

De iPhone kost over de generaties steeds meer, al dan niet veroorzaakt door inflatie. En hoewel onze telefoon over het algemeen de hele dag bij ons hebben, thuis maar ook buiten, doe je er verstandig aan om hem bescherming te bieden in de vorm van een smartphonehoesje. Doe je dit niet, dan is het onvermijdelijk dat je iPhone, HTC of Samsung een keer gerepareerd moet worden. Bovendien geeft het toevoegen van een telefoonhoesje aan je smartphone een persoonlijke touch, die je zelf naar wens kunt samenstellen. In de online shop van Casimoda vind je beschermde telefoon hoesjes in allerlei verschillende stijlen. Kortom, het toevoegen van een hoesje aan je gsm heeft veel voordelen. Al is het alleen om de reden dat het aanbod om uit te kiezen groter is dan ooit.

Bescherming om breuk te voorkomen

Ten eerste en logischerwijs wordt een stevig telefoonhoesje aangeschaft om je telefoon te beschermen. Dat spreekt natuurlijk voor zich. En voor meer dan €1.000 per smartphone, is het geen overbodige luxe om enkele tientjes extra te missen om ernstige schade te voorkomen, toch? Een hoesje, flipcase of crossbody case kan uiteraard voorkomen dat de behuizing en hardware van de telefoon beschadigd raakt, bijvoorbeeld bij een val. Want wie laat zijn smartphone niet een keer vallen? Het overkomt de beste. En uiteindelijk is niets erger dan een val, met het scherm naar beneden gericht, met als gevolg dat jouw smartphone in duizend stukjes uit elkaar valt.

Besparen op dure reparatiekosten

Ter indicatie, zonder AppleCare+ garantiedekking kost een iPhone XS Max schermreparatie al gauw €361,10 bij Apple, mits alleen het scherm kapot is. Is er meer schade, dan loopt de rekening op naar enkele honderden euro’s meer. De prijs daalt naargelang de leeftijd van het model. Zo kost het vervangen van een iPhone 7 scherm bijvoorbeeld €171,10.

Bescherm je telefoon, maar kleed hem ook leuk aan

Het aanbod aan hoesjes voor iPhone is breed. Van eenvoudige siliconen hoesjes tot portemonnee-hoesjes, via waterdichte beschermingen en andere ultraresistente modellen voor backpackers: er is voor elk wat wils, maar ook voor alle stijlen en behoeften. Een bijzonder telefoonhoesje kan ook gekocht worden om je telefoon te onderscheiden van de massa.