Waarom de Thermapen uiterst geschikt is voor in de horeca

In ieder restaurant, hotel, snackbar of andere eetgelegenheid is het uiterst belangrijk om een thermapen beschikbaar te hebben. Deze horeca thermometer wordt dan ook voornamelijk ingezet in professionele keukens. Om er zeker van de te zijn dat de onderneming kan voldoen aan de richtlijnen van de hygiënecode, doet u er verstandig aan om de thermapen aan te schaffen. Deze thermometers kunnen namelijk de strengste omstandigheden gemakkelijk aan en zullen dan ook een zeer grote toegevoegde waarde zijn in iedere professionele keuken.

Waarvoor kun je de thermapen gebruiken?

De thermapen is voor horecagelegenheden een zeer interessant hulpmiddel. Met deze horeca thermometer kunt u dan ook van ieder gerecht gemakkelijk de temperatuur meten. Hierdoor weet u precies wanneer het eten gaar is en wanneer het nog even langer door moet bakken. Daarnaast kunt u de thermapen ook gebruiken voor andere gerechten, zoals soepen. Hierin werkt de thermometer exact hetzelfde als bij het vlees, alleen steekt u hem nu in de soep. Voorkom dan ook grote fouten bij het serveren van eten dat niet gaar is. Schaf de Thermapen vandaag nog aan en geniet van gratis verzending!

Voldoet uw horecagelegenheid aan de richtlijnen van het HACCP?

Het HACCP (ook wel Hazard Analysis and Critical Control Points genoemd) is een risico inventarisatie voor voedingsmiddelen. Deze hygiënecode dient door iedere horeca onderneming in Nederland te worden gehandhaafd. Het is dan ook van groot belang dat u onder andere in het bezit bent van een goede thermometer om al het voedsel te kunnen meten. De thermometers van Thermapen.nl zijn allen gekwalificeerd door het HACPP. Wij kunnen u dan ook verzekeren dat de HACCP thermometer exact doet wat u er van kunt verwachten.

Hoe gebruikt u de thermapen?

De thermapen is zeer gemakkelijk in gebruik. U hoeft enkel de punt van de thermapen in het vlees, de soep of een ander gerecht te steken. Vervolgens krijgt u binnen een tijdsbestek van maar drie seconden de temperatuur te zien. Hierdoor weet u precies wanneer het voedsel gaar is en zult u nooit meer een te droog of te gaar stuk vlees opdienen. De thermapen is daarnaast in verschillende kleuren en maten verkrijgbaar. U kunt uitzoeken welke het beste bij u past. Wij verzenden de thermapen daarnaast ook helemaal gratis naar het aflever adres. Bent u overtuigd van de kracht van de Thermapen? Wacht dan niet langer en plaats hem vandaag nog in uw winkelwagen!

https://www.thermapen.nl/