Samen in Zaken
Image default
Sport

Waar kun je op letten bij het uitkiezen van een voetbal tenue?

De grotere voetbalclubs kun je eigenlijk als een waar bedrijf zien. De voetbalclubs worden door directeuren gerund en proberen om een zo’n hoog mogelijke winst te behalen. Dat probeert een club onder meer te bereiken door jaarlijks twee á drie nieuwe tenues uit te brengen. Deze tenues vinden veelal gretig aftrek, waardoor een voetbalclub veel geld weet te verdienen.  

Vind jij het zelf ook leuk om een voetbal tenue aan te schaffen? Een voetbal tenue kopen is zeker niet makkelijk, aangezien het aanbod nogal divers is. Het maken van een goede vergelijking is dan ook zeker aan te raden.

Let goed op de club of het land

Heb je een favoriete club in binnen- of buitenland? Of ben je een groot fan van een internationaal land? Ongeacht voor wie je fan bent, kun je van die club of dat land een voetbal tenue aanschaffen. Met name als je van een grotere club fan bent, heb je meer dan genoeg keuze. De meeste grote clubs brengen jaarlijks een thuis tenue, een uit tenue en een derde tenue uit. Als jouw favoriete club ook nog in de Champions League speelt, is er mogelijk óók nog van een vierde tenue sprake.

Let goed op het design

Bij elk voetbal tenue speelt het design uiteraard een bepalende rol. Vind je een effen tenue het mooiste? Of ga je toch voor een tenue met strepen, banen of overige patroontjes? De keuze is aan jou. Kijk hierbij ook goed naar de kleurstelling en bepaal wat je het mooiste vindt.

Kijk goed naar de maat

Als je een voetbal tenue gaat kopen, wil je uiteraard dat dit tenue de juiste maat heeft. Wat de juiste maat is, hangt van meerdere factoren af. Check daarom altijd de maattabel die je bij de voetbal tenues kunt vinden. Aan de hand van een dergelijke maattabel kun je direct het voetbal tenue in de juiste maat bestellen.

Let goed op het prijskaartje

Geef je liever niet al te veel geld aan een voetbal tenue uit? Wacht dan af tot de sale of tot het einde van het seizoen. Op die manier kun je het nodige geld besparen!

Gerelateerde artikelen

De online sportwinkel: winkelen voor het hele gezin

Tweedehands racefiets voor de echte wielrenner

Van yoga in groepsverband tot persoonlijke fitness in Delft: bij deze sportschool kan het