Samen in Zaken
Image default
Aanbiedingen

Waar een laserbehandeling wel niet goed voor kan zijn!

 

Bij een laserbehandeling denken veel mensen aan het ontharen van oksels en/of benen. Maar wist je dat een laserbehandeling nog op veel meer manieren ingezet kan worden? Denk bijvoorbeeld aan het effectief aanpakken van overmatige transpiratie, het behandelen van pigmentvlekken of het verwijderen van tatoeages. Bekijk voor alle mogelijke laserbehandelingen de website van Clinic63. Uiteraard wordt er voor iedere behandeling een ander soort laser gebruikt. Waar een laserbehandeling wel niet goed voor kan zijn!

 

Ontharen

 

Het lichaam ontharen kun je op meerdere manieren doen. Veel mensen gebruiken een elektrisch scheerapparaat of een scheermesje en scheerschuim om de ongewenste haartjes weg te halen. Ook zijn er speciale crèmes in omloop die je op de huid kunt smeren. Deze crèmes laat je even kort inwerken en vervolgens spoel je de losgekomen haren zo weg. Een andere optie is ontharen door middel van lasertechniek. De laserstralen dringen diep door in de huid en geven een langdurig resultaat.

 

Overmatig zweten

 

Overmatig zweten is niet prettig. Zeker niet wanneer je daarbij ook nog eens last hebt van een sterke, doordringende lichaamsgeur. Je kunt een deo gebruiken die het transpireren tegen gaat, maar een overmatig gebruik van deodorant is niet goed voor je gezondheid. Gelukkig bestaan er meer oplossingen voor overmatig zweten. Denk aan het injecteren van botox in de zweetkliertjes. Ook een laserbehandeling behoort tegenwoordig tot de mogelijkheden.

 

Pigmentvlekken

 

Pigmentvlekken op de handen, in het gezicht en in het decolleté ontstaan vaak met het ouder worden. Je staat er misschien niet bij stil, maar pigmentvlekken worden veroorzaakt door teveel zonlicht. Veel en vaak zonnen is slecht voor de huid en kan op den duur leiden tot huidkanker, maar het kan dus ook pigmentvlekken veroorzaken. Deze zijn goed te behandelen met een speciale IPL laser. Met deze laser wordt de roodbruine kleur van de pigmentvlekken geabsorbeerd en wordt het overtollige pigment afgebroken. Zo worden de pigmentvlekken lichter van kleur en vallen ze minder goed op.

 

Tatoeages verwijderen

 

Heb je spijt van een tatoeage die je ooit in je wilde jaren hebt laten zetten? Of heb je een tatoeage laten zetten met de naam van je partner, maar is die relatie inmiddels over en voorbij? Laat je tatoeages verwijderen door laserbehandelingen. Door de lichtflitsen breken de inktdeeltjes af tot zeer kleine deeltjes die het lichaam gemakkelijk kan afvoeren.