Samen in Zaken
Financien

Voordelen van achteraf betalen op een rij

Wilt u achteraf betalen of liever direct? In dit artikel worden de voordelen van achteraf betalen voor u opgesomd.

Aan achteraf betalen zitten allerlei voordelen. In dit artikel worden de belangrijkste voordelen van achteraf betalen opgesomd. Zo kunt u bepalen of u liever achteraf betaalt of direct.

Voordelen van achteraf betalen

De voordelen van achteraf betalen:

  • Wanneer u te weinig saldo heeft kunt u uw bestelling alsnog afronden. Als er voldoende saldo is kunt u vervolgens betalen.
  • Door achteraf te betalen kunt u al uw rekeningen op een overzichtelijke manier inzien en alles tegelijk betalen. Zo ziet u direct hoeveel rekeningen u heeft!
  • U kunt uw bestelling plaatsen wanneer u deze ontvangt. Direct betalen en daarna afwachten voor ontvangst vindt niemand prettig!

In sommige gevallen zitten er hogere kosten aan achteraf betalen gekoppeld. Steeds meer webwinkels kiezen er echter voor om deze extra kosten weg te laten. Zo wordt het aantrekkelijker gemaakt om een bestelling te plaatsen.

Voordelen van achteraf betalen voor bedrijven

Bedrijven bieden achteraf betalen graag aan! Op deze manier kunnen ze gemakkelijker klanten werven, de kans is op deze manier groter dat iemand koopt. Daarnaast is het mogelijk om extra contactmomenten met de klant te onderhouden. Zo wordt de kans groter dat iemand nog een keer bestelt. Doordat er steeds meer organisaties zijn die de risico’s kunnen beperken wordt het aantrekkelijker om dit soort zaken aan te bieden. Zowel klanten als bedrijven zijn daardoor beter af!

Achteraf betalen op verschillende manieren

De meeste webwinkels ondersteunen het tegenwoordig om achteraf te betalen. Daar worden methodes als AfterPay voor gebruikt, echter is het ook nog steeds mogelijk om per Acceptgiro of bankoverschrijving te betalen! De meeste methodes zijn gratis, sommige winkels vragen om een kleine vergoeding van hooguit enkele euro’s. Er spelen vaak immers risico’s wanneer er achteraf betaald wordt, bedrijven willen dit zo goed mogelijk afdekken.

Bezoek de website voor meer informatie : https://achteraf-betalen.com/