Samen in Zaken
Zakelijk

Vonk360 is een ideale vergaderruimte in Veenendaal

Om een keer bij elkaar te komen wanneer je een presentatie of een overleg hebt is het de perfecte vergaderlocatie in Veenendaal te boeken bij Vonk360. Wat het meest praktische van deze locatie is, is dat deze aan de snelweg de A12 ligt en je dit daarom heel goed  kunt bereiken. Heb je dus een vergadering met zakelijke partners die aan de andere kant van het land wonen dan is het fijn dat er een vergaderlocatie in Veenendaal is dat in het midden van het land gevestigd is en ook nog eens makkelijk te bereiken is voor de partners. Ook biedt de vergaderlocatie in Veenendaal duurzaamheid en innovatie. Je hebt hier bijvoorbeeld altijd een sterke internetverbinding en kunt met elkaar videobellen mocht dit nodig zijn. In iedere ruimte hangt een grote beamer waar de presentaties op gegeven kunnen worden of waar er met een ander land gestreamd kan worden.

Een extern overleg of een presentatie

Je kunt naar de vergaderlocatie in Veenendaal Vonk360 met je collega’s voor een extern overleg, maar je kunt hier ook samenkomen met diverse bedrijven om plannen door te spreken. Het is geheel vrij wat je  met de ruimte doet. Bij binnenkomst is het pand al enorm om te zien. De entree is in een zeer grote hal waar je een warm welkom krijgt van een van de medewerkers. Je kunt plaatsnemen in de business lounge om te wachten op het gezelschap of om met een collega even te kletsen. Ook kan je direct naar de vergaderlocatie gaan om de vergadering klaar te zetten of bij te wonen. 

Business lounge en catering

De vergaderlocatie in Veenendaal heeft genoeg daglicht en dat stimuleert de personen in de vergadering om actief mee te denken en scherp te blijven. Heb je tussen de vergadering door even een break  nodig? Dan kan je plaatsnemen in de lounge waar je wordt  voorzien van de lekkerste hapjes en drankjes waarna je er weer volop tegenaan kunt. De gasten kunne gemakkelijk bij het pand parkeren en ook voor elektrische auto’s zijn er parkeerplaatsen waar de auto’s kunnen worden opgeladen.