Samen in Zaken
Image default
Aanbiedingen

Vloerstaande luidsprekers – de koningen van een goed geluid

“Vloerstaande luidspreker” betekent eigenlijk alleen dat de luidspreker zo groot is dat deze direct op de grond moet zijn. Als het op geluid aankomt, is de regel: hoe groter, hoe beter! Geluid is geen technologie, maar een fysiek fenomeen dat onderhevig is aan fysieke wetten die zelfs de beste ingenieurs ter wereld niet kunnen opheffen, maar alleen goed gebruiken. Ook kun je tegenwoordig gebruik maken van wifi speakers, deze kun je aansturen met je mobiele telefoon.

Ook de ruimte heeft veel invloed op het geluid

Echt goed geluid – en ook hard geluid – heeft ruimte nodig. Als de geluidskwaliteit het belangrijkste voor u is, dan zijn een paar goede vloerstaande luidsprekers de beste oplossing voor u. Met dit type luidspreker zijn er de minste beperkingen en compromissen op het gebied van geluid. De grote behuizingen bieden ruimte voor hun eigen basunit en hebben veel “lucht”. Dit beweegt, en je kunt het voelen. Dus je zorgt voor het volle geluid van een symfonieorkest of een dikke bas die je laat dansen.

Je hebt niet altijd een versterker nodig

Het is een misvatting dat luidsprekers met een hoge toren een gigantische versterker of een enorm systeem vereisen. Natuurlijk is de beste uitvoering wanneer de versterker sterk genoeg is om de muziek te besturen. Maar grote luidsprekers zijn natuurlijk luider dan kleine luidsprekers op dezelfde versterker. Vanwege de constructie zijn deze efficiënter. Je krijgt meer geluid voor je geld.

Je kunt ook een torenspeaker kiezen

Een toren spreker is, kortom, iets voor iedereen die wil echt de muziek horen, en niet uit de weg aan de familie en vrienden dat ze houden van goed geluid te laten zien. Nu kun je zelfs kwaliteit toren spreker als “actief” ontwerpen verkregen waarin alles is vooraf geïnstalleerd in de fabriek in de luidspreker. U hoeft dus niet een systeem of een versterker te hebben. Zet denk gewoon uw mobiele telefoon. De muziek wordt draadloos gestreamd via uw luidsprekers !

https://www.iiav.nl/speaker/draadloos/