Samen in Zaken
Industrie

Vloeistoffilter van intermediair Zebraport

Bent u op zoek naar een vloeistoffilter? Schakel dan de hulp in van Zebraport. U wordt bij Zebraport ontzorgt als het gaat om de zoektocht naar industriële apparatuur of leveranciers. Tevens zijn zij ambassadeur voor bedrijven en diens merken.

 

Vloeistoffilters van Filtrex

U kunt bij Zebraport een vloeistoffilter van het merk Filtrex vinden. Dit zijn producten die bekend staan om hoge betrouwbaarheid en goede kwaliteit. Deze vloeistoffilters kunt u inzetten als automatisch zelfreinigende filters voor brandstoffen, (zee)water en verschillende soorten oliën.

 

De service van Zebraport

Sinds 2015 brengt Zebraport de vraag en het aanbod van industriële producten samen. Het doel is hier puur om u als klant te ontzorgen en om ambassadeur te zijn voor bedrijven en hun merken. Het verlenen van goede service staat dan ook voorop.

 

Doordat Zebraport al jaren aan ervaring heeft en over veel kennis beschikt, bieden zij u ten alle tijden de beste service. En dat merkt u zeker! U wordt met alle plezier geassisteerd bij de bemiddeling van aanvullende diensten of producten. Ook staan ze altijd klaar om u verder te helpen.

 

Overige diensten

Zebraport biedt u nog meer diensten dan alleen vloeistoffilters. Zo kunt u hier ook terecht voor UV-C appratuur van BIO-UV. Kijk voor meer informatie hierover op de website van Zebraport.

Bezoek de website voor meer informatie : http://zebraport.com