Samen in Zaken
Image default
Sport

Van yoga in groepsverband tot persoonlijke fitness in Delft: bij deze sportschool kan het

Voor veel mensen, ongeacht hun leeftijd, maakt sporten deel uit van het dagelijks leven. Soms om af te vallen, andere keren om fitter te worden, de conditie te verbeteren of om meer zelfvertrouwen op te bouwen. Het grootste deel van de sporters bezoekt daarvoor een sportschool. Sportcenter Allround in Den Hoorn is een sportschool nabij Delft waar elke sporter terecht kan. De sportschool biedt dusdanig veel mogelijkheden, dat het haast onmogelijk is om er niet te vinden wat echt bij jou past.

Groepslessen op dé sportschool van Delft en omgeving

Sportcenter Allround geeft in totaal wel 150 groepslessen per week. Tal van sporten worden aangeboden, waarbij je werkt aan je conditie, flexibiliteit, spierkracht of lenigheid. Eén van de populairste groepslessen is het ontspannende yoga. Binnen de yoga bestaan verschillende stromingen. Enkele daarvan kun je bij deze sportschool beoefenen. Eén ding hebben alle stromingen gemeen: je werkt ermee aan je fysieke én aan je mentale gezondheid.

Het op eigen houtje doen

De een vindt het heerlijk om samen met anderen lessen te volgen, de ander wil er liever niet eens aan denken. Smaken verschillen, dat weet ook deze sportschool in Delft. Voor degenen die liever op eigen houtje trainen bestaat er de mogelijkheid tot ‘Fitness Only’. Dit betekent dat je fitness in Delft uitoefent, daarbij de beschikking hebben over ruim 600 vierkante meter ruimte met de meest uiteenlopende sportapparaten. 

Individuele fitnessprogramma’s voor de meest vastberaden sporters

Tot slot wordt er ook nog individuele fitness in Delft aangeboden. Ideaal wanneer je niet weet hoe je het sporten moet aanpakken, of wanneer je zó vastberaden bent bepaalde doelen te behalen, dat je hiervoor professionele begeleiding in de arm wilt nemen. Het maakt hierbij niet uit wat je doel is. Dit kan afvallen zijn, maar ook werken aan je kracht of conditie. Voedingsadviezen maken standaard deel uit van individuele fitness onder begeleiding van deze sportschool in Delft.