Samen in Zaken
Bedrijven

Uw bedrijfsimago verbeteren met Rextom

Bij Rextom ReclameTechniek kunt u terecht als u graag uw bedrijfsimago wilt veranderen en/of verbeteren. Hierbij staat uw manier van communiceren en uw symboliek centraal. Dit noemen wij ook wel uw bedrijfsidentiteit. Uit uw bedrijfsidentiteit volgt uw bedrijfsimago. Uw identiteit en uw imago hoeven niet altijd overeen te komen. Als dit het geval is, helpen wij u graag bij het verbeteren van uw bedrijfsimago zodat deze op bepaalde termijn juist wél voldoet aan uw bedrijfsidentiteit. 

Hoe kan Rextom mij helpen bij het verbeteren van mijn bedrijfsimago?

Rextom helpt u bij het verbeteren van uw bedrijfsimago door middel van onze doordachte marketing communicatie technieken en strategieën. Hierbij kijken wij eerst naar uw online én offline identiteit en kijken wij of deze op elkaar afgestemd zijn. Is dit niet het geval? Dan is dat de eerste stap om te zetten zodat deze wel op elkaar afgestemd zijn. Zo bent u consistent en wordt u zichtbaarder voor uw klanten en onderscheidt u zich sneller van uw concurrenten. Ook kijken wij naar uw huidige logo. Een logo is namelijk niet zomaar een leuk plaatje maar moet aan vele eisen voldoen om daadwerkelijk te laten zien waar u voor staat. Wij kunnen u daarom helpen wij het vinden van uw nieuwe identiteit zodat u zich beter kunt positioneren binnen uw branche. Als u beter gepositioneerd bent, kunt u ook makkelijker uw doelgroep aantrekken. Echter verliezen wij uw huidige identiteit niet uit het oog maar bouwen wij hier omheen zodat uw imago en identiteit meer op elkaar afstemmen. 

Hoe kan ik zichtbaarder worden als bedrijf?

Ook kunt u ons inschakelen als u hulp nodig hebt bij het zichtbaarder worden als bedrijf. Wij houden ons graag bezig met reclame maken en kunnen u helpen zichtbaarder te worden met het ontwerpen van een consistente huisstijl maar ook door het creëren van diverse reclame. Doordat wij vele uiteenlopende specialismen hebben, kunt wij uw bedrijf zichtbaarder laten worden. Onze specialismen zijn onder andere vormgeving, rebranding, belettering, vrachtwagenreclame maar ook gevelreclame en inrichting. Wilt u ons inschakelen? Neem dan eens gerust telefonisch contact met onze specialisten op.