Uitzendbureau beginnen? Besteed jouw backoffice uit aan Staffing Direct

Ga je starten met jouw eigen uitzendbureau? Of als uitzendondernemer aan de slag? Dan krijg je te maken met ingewikkelde en tijdrovende administratieve werkzaamheden. Dit zijn steeds terugkerende taken die er nu eenmaal bij horen, maar niet iets waar je naar uitkijkt. Als ondernemer ben je namelijk liever bezig met je ‘core business’, namelijk: ondernemen. Laat daarom je backoffice uitzendbureau uitbesteden aan Staffing Direct. Je krijgt alle functionaliteiten en capaciteit om een volwaardig uitzendbureau te runnen, zonder dat het je steeds terugkerende kopzorgen brengt. Zorgeloos ondernemen noemen we dat.

Zorgeloos je backoffice uitbesteden

Wanneer je als uitzendbureau jouw backoffice laat uitbesteden aan Staffing Direct beschik je over 100% alle backoffice functionaliteiten. Dit zijn alle front- en backoffice processen. Maar ook krijg je beschikking over de nodige uitzendsoftware (Easyflex) om alle administratieve processen te kunnen beheren rondom uitzendkrachten. Contact met de flexwerkers gebeurt volledig digitaal en volgens een bewezen workflow. Hierdoor houd je altijd het overzicht op je administratie zonder dat je zelf er veel tijd aan hoeft te besteden. 

Heb je hulp nodig? Geen nood, want Staffing Direct heeft een team van professionals klaar zitten om jou te ondersteunen op alle kennisgebieden. Je kunt altijd terecht om hulp in te roepen wanneer het nodig is. En om jouw werkzaamheden nog beter te kunnen uitvoeren, zorgt Staffing Direct dat jouw kennis op peil blijft. Hiervoor kun je gratis trainingen volgen. Zo beschik je over alles wat nodig is om vakkundig een eigen uitzendbureau te runnen.

Meer dan 30 jaar backoffice ervaring

Wanneer je jouw backoffice uitzendbureau wilt uitbesteden, zoek je een betrouwbare partner. Staffing Direct is gespecialiseerd in backoffices voor uitzendbureaus en doet dit al jaren. 30 jaar geleden is Marcel Slaghekke, een van de backoffice uitzendbureau pioniers, begonnen met Olympia uitzendbureau. Deze kennis en ervaring heeft Marcel ondergebracht bij Staffing Direct in een nieuwe formule. De dienstverlening van Staffing Direct is zodanig ingericht dat er een oplossing is voor elk uitzendbureau. Een backoffice voor uitzendbureaus op maat dus.

Uitzendbureau beginnen? Informeer eerst bij Staffing Direct

Niet alleen is Staffing Direct gericht op bestaande uitzendbureaus, ook wanneer je wilt starten als uitzendondernemer neem je contact op. Staffing Direct richt zich namelijk ook op startende ondernemers en heeft hiervoor een speciaal programma ontwikkeld. Meer weten? Neem dan gerust contact op met Staffing Direct. 

Kies voor persoonlijke ondersteuning, kennis en zekerheid. Dat is wat Staffing Direct je biedt en dat is een geruststellende gedachte. Alle kennis en ervaring waarover Staffing Direct beschikt is verwerkt in de backoffice dienstverlening en is er helemaal op gericht om jouw uitzendbureau succesvol te laten groeien. Profiteer van geavanceerde backoffice processen en systemen én lift mee op jarenlange kennis en ervaring in de uitzendbranche. Veel uitzendbureaus zijn je al voorgegaan en heeft Staffing Direct al meer dan 1 miljoen werkzoekenden aan een baan geholpen. 

 

Meer weten over backoffice uitzendbureau uitbesteden? Neem dan gerust contact op met Staffing Direct. 

Bezoek de website voor meer informatie : https://staffingdirect.nl/