Samen in Zaken
Image default
Bedrijven

Thuiswerken of op kantoor in Corona tijd?

Momenteel hebben we allemaal last van de corona crisis. Dit zorgt er onder andere voor dat er veel mensen zijn die thuis moeten werken. Sommige mensen vinden het erg fijn maar sommige mensen zitten juist liever op kantoor. Wij geef je graag iets meer informatie over het creëren van een goede werkplek. Daarnaast hebben we het over de toekomst van thuiswerken en vertellen weer waarom het nu juist een goed moment is om een nieuw kantoorpand te huren of kopen.

Een goede werkplek 

Steeds meer mensen in Nederland worden zich bewust van het belang van een goede werkplek. Een goede werkplek zorgt er namelijk voor dat je Productive bent beter zit en een stuk meer gedaan krijgt. Veel mensen alleen het begin van de corona crisis geen benul van. Vaak staat hij te werken en bijvoorbeeld de keukentafel. Dit kan zorgen voor klachten en kan erg vervelend zijn. Wij adviseren dan ook om als je thuis werkt een goede werkplek voor jezelf te creëren en niet te besparen. Zorg voor goeie apparatuur een goed bureau en een fijne werkstoel wij nog lang van zult genieten.

Geschikt moment om een kantoor te huren

Hoewel er nu wordt geadviseerd om thuis te werken en ook veel bedrijven dit doen zou het ook een goed moment zijn om een kantoor te huren. Juist doordat er zoveel mensen thuis moeten werken zijn er namelijk veel bedrijven die hun kantoorpand opzeggen. Dit zorgt ervoor dat er een stuk meer panden en locaties vrij zijn. Vooral een kantoorruimte Rotterdam vinden is hierdoor een stuk makkelijker in Rotterdam staan er namelijk een hoop ander vrij. Het grote voordeel is dat door de grote leegstand de prijzen van een kantoorpand op dit moment een stuk lager zijn dan normaal. Door nu een contract afsluiten kun je nog jaren lang van profiteren.

De toekomst van thuiswerken

Hoeveel er nu een hoop leegstand is en veel mensen thuiswerken is de kans ook aanwezig dat iedereen straks weer naar kantoor gaat. Het is vooral belangrijk om voor jezelf of voor jouw bedrijf te denken hoe je in de toekomst in ons ontgaan. Denk er goed over na maak een goed plan en zo kun je het vinden van een kantoorpand een stuk makkelijker maken.