Samen in Zaken
Image default
Financieel

Switchen naar beleggen

Switchen naar beleggen 

Steeds meer mensen stappen over naar beleggen. Spaargeld levert immers nog maar zeer weinig rente op en in combinatie met een stijgende inflatie wordt uw geld dus minder waard. Sparen met hoge rente is uiteraard aantrekkelijk. Bij IFH-Holding helpen we u bij het maken van de switch van sparen naar beleggen, waarbij u met zo weinig mogelijk risico kunt investeren. 

Beleggen in obligaties 

Meer rente ontvangen dan bij een traditionele spaarrekening of deposito? Investeer dan in een obligatie van IFH-Holding. Bij ons kunt u uw geld investeren tegen een hoge rente van maximaal 7,4%. U loopt hierbij weinig risico want u profiteert van een maandelijkse uitkering, heeft de keuze uit een vaste looptijd van 48 maanden of 60 maanden, afhankelijk van beleggingskeuze en tijdens de gehele looptijd staat uw rente vast. Anders dan bij risicovolle aandelen heeft u dus geen last van onverwachte koersschommelingen. Het switchen naar beleggingen in obligaties kan aantrekkelijk zijn als u op zoek bent naar meer rendement op uw spaargeld, als u een belegging zoekt met gemiddeld minder risico dan aandelen of als u de spreiding in uw beleggingsportefeuille wilt verbeteren. 

Wat is een obligatie? 

 

Obligaties zijn leningen die door bedrijven of overheden worden uitgegeven. Als u een obligatie koopt, leent u geld uit aan een onderneming of een overheid. Als tegenprestatie ontvangt u als obligatiehouder een vergoeding, de zogeheten couponrente. Wanneer u de switch maakt naar beleggen in obligaties van IFH-Holding, ontvangt u een vaste rente op basis van de hoogte van uw inleg. Hierdoor kun u de investering haast zien als sparen met hoge rente. Na een vooraf afgesproken periode ontvangt u uw inleg weer terug als u kiest voor de 48 maanden obligatie. De annuïteiten obligatie keert maandelijks uit. Bij een investering van €50.000,- wordt er €999,52 per maand uitgekeerd gedurende 60 maanden. Bij IFH-Holding kiest u voor investeren in bedrijfsobligaties, maar wel in een sector die minder risicovol is dan andere branches. 

Geld investeren in IFH-Holding 

 

IFH-Holding is een B.V. opgericht in 1981. Vanaf 1994 richt ons bedrijf zich op het deelnemen in diverse ondernemingen in binnen- en buitenland. Wij zijn een ervaren en betrouwbare partij in de wereld van marketing en communicatie en bedienen ongeveer 7500 klanten met een team van zo’n 30 enthousiaste specialisten. IFH-Holding heeft de succesvolle strategie om bedrijven over te nemen, waardoor het mogelijk is om producten uit te wisselen en kennis te delen. Het diverse klantenbestand zorgt voor veel cross-selling mogelijkheden. Momenteel hebben wij 13 bedrijven onder beheer. Om verder te kunnen groeien en de overnames te financieren geeft IFH-Holding eigen obligaties uit sinds 2015. U kunt beleggen in obligaties van IFH-Holding en profiteren van een verrassend hoog rendement op uw investering met een gespreid risicoprofiel. 

https://ifh-holding.nl/