Samen in Zaken
Image default
Aanbiedingen

Snelle gids voor de inrichting van jouw kantoor

Snelle gids voor de inrichting van jouw kantoor

De belangrijkste plek binnen het bedrijf is een werkplek. Deze plekken hebben namelijk veel invloed op het bedrijf. De indeling en de werkplek hebben een groot effect op de concentratie en productiviteit van de werknemers. De werknemers die op kantoor werken moeten zich fijn voelen en graag naar kantoor willen komen om te werken. Weet je echter nog niet goed waar je moet starten bij de (her)inrichting van jouw kantoor? Lees dan snel verder in deze blog!

 

Gebruik maken van de ruimte

Er wordt tegenwoordig steeds beter gebruik gemaakt van de ruimte die we hebben, maar vroeger werden de werkplekken ingedeeld in een tal van hokjes waar men individueel zat. Uiteindelijk bleek dit niet een effectieve manier van werken. Er wordt nu steeds meer gebruik gemaakt van open ruimtes en dit brengt een heel andere sfeer. Deze sfeer zorgt er namelijk voor dat er meer interactie is tussen collega’s en zo kunnen de werknemers meer overleggen en dus efficiënter werken. Natuurlijk kan er binnen een kantoor met deze sfeer nog steeds een aantal gesloten ruimtes worden gebruikt. Een aantal voorbeelden waar deze ruimtes voor gebruikt kunnen worden zijn: vergaderruimtes, kleine keuken, kantine of ontvangstruimte. 

 

Ontspanning is van belang

Iedereen weet eigenlijk wel dat beweging gezond is. Echter wordt er op verschillende kantoren nog steeds vrij weinig ruimte geboden om te bewegen. Om deze beweging mogelijk te maken kun je kiezen voor een aantal verschillende mogelijkheden. Zo zou je een voetbaltafel of tafeltennistafel in het kantoor neer kunnen zetten. Daarnaast zou je het kantoor ook zo kunnen inrichten dat werknemers naar elkaar toe kunnen lopen. Werknemers die kunnen bewegen tijdens de uren op kantoor zullen vele malen productiever zijn en ook met meer concentratie werken.

 

Hulp nodig bij jouw kantoorinrichting?

Het kantoor is naast hun huis de plek waar ze zich thuis moeten voelen. Daarom is het belangrijk om de wensen van hen in acht te nemen bij de inrichting van het kantoor. Heb je geen tijd om je kantoor in te richten of heb je liever de hulp van een professionele partij? Neem dan eens een kijkje op www.multiratio.nl. Multiratio kan jou helpen bij het optimaal inrichten van jouw kantoor. Ben je echter losse meubels nodig voor je kantoor dan ben jij bij Multiratio nog steeds op de goede plek.

 

https://www.multiratio.nl/