Samen in Zaken
Bedrijven

Scherp geprijsde bureaustoelen kopen bij Kaptino

Bureaustoelen kopen?

Wilt u bureaustoelen kopen waarmee u comfortabel achter uw bureau kunt zitten? Dan bent u bij Kaptino helemaal aan het juiste adres. In de webshop van Kaptino treft u een breed assortiment aan bureaustoelen aan, met onder meer ergonomische stoelen. We hebben bureaustoelen in alle prijsklassen en zijn leverancier van de merken Beta, Ergohuman, Markant, Mexl, Prosedia, SitLife en Van Raalte.

Daarnaast hebben we ook een eigen huislijn aan bureaustoelen. Deze zijn van goede kwaliteit en extra scherp geprijsd. Kaptino helpt u graag verder met het kiezen van de juiste bureaustoel. Het is belangrijk, voor een goed zitcomfort, om voor een bureaustoel te kiezen waarmee u een juiste zit- en werkhouding heeft. Kaptino heeft veel ervaring met de verkoop van bureaustoelen en kan u van al het advies voorzien dat u nodig heeft.

Diverse soorten bureaustoelen

De juiste werk- en zithouding bij het uitvoeren van werkzaamheden op kantoor is belangrijk voor uw lichaam, zowel op de korte termijn als op de lange termijn. Achter uw bureau zitten moet comfortabel zijn, wilt u zich goed op uw werk kunnen concentreren. Wanneer u last gaat krijgen van pijntjes gaat dit ten koste van een goed functioneren. Ook kan dit voor lichamelijke klachten zorgen. Het is daarom van belang om een bureaustoel te kiezen waar u een goed gevoel bij krijgt.

De juiste keuze maken is ingewikkelder dan u misschien zou denken. Kaptino helpt u bij het maken van die keuze, zodat u nog vele jaren op fysiek verantwoorde wijze achter uw bureau kunt zitten. Neem contact met ons op voor advies, of bezoek onze showroom om advies in persoon te ontvangen. U kunt de bureaustoelen dan ook direct uitproberen!

Bureaustoelen bestellen bij Kaptino

Als u besluit een bureaustoel te bestellen bij Kaptino  geniet u van diverse voordelen. Wij zijn daarom hét bedrijf om bureaustoelen bij te bestellen. De voordelen waar u van zult genieten bestaan onder meer uit de volgende:

  • We hebben al sinds 1950 ervaring op het gebied van bureaustoelen;
  • Levering overal in Nederland;
  • Tot 14 dagen de tijd om uw bestelling te retourneren;
  • Een breed aanbod aan bureaustoelen;
  • Gratis verzending;
  • Een snelle levering, binnen 3 tot 5 werkdagen thuis afgeleverd;
  • De bureaustoel kan gemonteerd geleverd worden;
  • Altijd de scherpste prijzen.

Bestel een 24 uurs bureaustoel!

Voor meer informatie of advies over de bureaustoelen kunt u contact opnemen. Dat kan telefonisch via +31 (0)23 – 532 69 66, per e-mail of middels het contactformulier op onze website.

Bezoek de website voor meer informatie : https://www.kaptino.nl