Samen in Zaken
Onderwijs

Schakel de hulp in van een examenbureau bij de afname van examens op uw opleiding

De examenperiode is voor leerlingen altijd een stressvolle periode. Alles staat in het teken van hele dagen blokken en dan maar hopen op een goede afloop. Ook voor de opleidingen zelf is het een drukke tijd. Zij moeten alles goed plannen, surveillanten regelen en het gehele examenmoment goed monitoren. Het lastigste is vaak om een ruimte te regelen waar de examens gemaakt kunnen worden. De examenlocatie moet namelijk aan een hoop strenge eisen voldoen. De ruimte dient groot genoeg te zijn om alle leerlingen op afstand van elkaar te houden en ook is het van belang dat de hulpmiddelen van de juiste kwaliteit zijn. Bent u van plan om gebruik te maken van digitaal toetsen? Dan moet u de beschikking hebben over goed werkende computers die niet te traag zijn. Zo komt er een hoop kijken bij het regelen van examens. Door een examenbureau in te schakelen kunt u een hoop zaken uitbesteden en hiermee een hoop problemen voorkomen.

Het volledige examenproces wordt voor u verzorgd

Een examenbureau leidt de hele examenperiode in goede banen. Eureka Examens is een deskundig examenbureau dat de volledige afname van de examens voor u verzorgt. Zij beschikken over een zeer uitgebreide dienstverlening. U bent te allen tijde verzekerd van een examenlocatie in de buurt. Ook zorgen zij voor een veilige en betrouwbare afname van het examen, of het nu om schriftelijk of digitaal toetsen gaat. Voor toetsen die digitaal afgenomen worden, hebben zij flexibele en veilige software waarmee u de toets zo kunt samenstellen als u zelf wilt. Meerkeuzevragen, open vragen, cases, sorteervragen, hotspotvragen, het kan allemaal!

Laat dit examenbureau u helpen

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden van Eureka Examens? Dan is het verstandig om hun website te bezoeken. Hier vindt u alle informatie over de diensten van dit examenbureau. U bespaart een hoop tijd als u deze deskundige examenondersteuner inschakelt. De medewerkers van dit bedrijf nemen graag de organisatie van de examens uit handen.