Samen in Zaken
Bedrijven

RI&E, Risico inventarisatie en evaluatie

Wilt u een RI&E aanvragen?

Bent u ondernemer en wilt u de risico’s op de werkvloer verkleinen? Dan is het aanvragen van een RI&E hoognodig. Een RI&E is dan ook verplicht wanneer u een ondernemer bent die werknemers in dienst heeft. De gezondheid en de veiligheid van de werknemers op de werkvloer zijn immers onwijs belangrijk. Met het aanvragen van een RI&E kunt u de risico’s voor uw bedrijf en werknemers inzichtelijk maken. Daarnaast weet u ook nog eens wat u moet doen als één van de risico’s werkelijkheid wordt. Bij HMPA kunt u terecht voor al uw vragen en opmerkingen over de RI&E. Daarnaast biedt HMPA meerdere diensten aan. Kijk snel verder!

Meer informatie over de RI&E checklist en RI&E plan van aanpak

Veel ondernemers zien op tegen de RI&E, de Risico Inventarisatie- en evaluatie. Ze weten simpelweg niet wat deze RI&E inhoudt en waar ze moeten beginnen bij het aanvragen en het opstellen van het RI&E. Daarom is dit steunpunt opgericht. Op de website van RI&E vindt u actuele en betrouwbare informatie over alles wat maar te maken heeft met RI&E-instrumenten en de erkenningen van deze producten. Wilt u de risico’s van de machineveiligheid , productveiligheid en arbeidsveiligheid in kaart brengen, zodat de kans op deze risico’s verkleind kan worden? Kies dan voor het aanvragen van een RI&E.

Heeft u nog vragen of opmerkingen?

Wilt u meer weten over wat de medewerkers van dit steunpunt voor u kunnen betekenen? Misschien wilt u wel meer weten over de voordelen die het aanvragen en opstellen van een Risico- Inventarisatie en -Evaluatie met zich mee brengt. Voor deze en voor nog veel meer vragen kunt u gerust contact opnemen met de medewerkers van het steunpunt. Ze vertellen u graag meer!

Bezoek de website voor meer informatie : https://www.hmpa.nl/