Samen in Zaken
Image default
Aanbiedingen

Revomotive en Super rent bundelen de krachten samen!

Super-rent en revomotive opereren samen in de huur-en verhuur branche met al jaren lange ervaring en expertise op hetgebied van vrijwel alles wat te krijgen is in de sector. Omdat de vraag naar huur producten, om bijvoorbeeld naar de goedkoopste pretpark nederland te gaan, steeds meer stijgt is het aanbod daar goed op aan te passen. De woordvoerder van super-rent zegt dat ze de vraag zien verschuiven van het kopen naar huren. Producten of goederen die men niet vaak gebruikt zijn gewoonweg goedkoper om te huren als de aanschaf van de nieuwprijs bij het kopen. Dit is dus tevens de redenen waarom de heren van beide bedrijven de handen in één slaan en samen hun expertise bundelen onder de naam super-rent.

Waarom bundelen ze de krachten samen en wat levert ze het op?

Revomotive die jarenlang bezig in het verhuur van campers en caravans en weet werkelijk alles over waar mensen naar opzoek zijn. Ook hebben ze een groot arsenaal aan camperwagens wat in deze tijd steeds meer in trek is gekomen door de corona crisis. Mensen stappen hierbij toch minder gauw in het vliegtuig en gaan liever dichterbij met de camper of caravan op reis. Je ziet dat immers alle staanplaatsen op camping vol zijn geboekt.

Super-rent heeft een mooi platform te bieden

De heren van super-rent.nl en revomotive.nl fuseren onder de naam van super-rent bij de oprichting van een onderneming beschermd tegen de gevaren van persoonlijke aansprakelijkheid als er gerechtelijke stappen tegen de onderneming worden ondernomen. Geen enkel bedrijf is het waard om zijn persoonlijk vermogen, spaargeld en eigendommen te riskeren, dus om betrokken te raken bij een bedrijf dat al is opgericht, zelfs niet op een zeer klein niveau, is het nemen van een groot risico. Daarom is de juiste uitkomst een dergelijke samenwerking en fusering op deze manier de juiste.

Het heeft een tijdje mogen duren

Bij het streven naar de oprichting van een samenwerking word deze in wezen voortdurend verlengd. Dat wil zeggen, het zal overleven lang na zijn eigenaars. Om uit te breiden en succesvol te zijn, kan het niet in een vacuüm bestaan. De gemakkelijkste manier om in een vacuüm te blijven zou zijn om met een een gezamelijk doel te opereren. Het nemen van een bedrijf en het plaatsen van het onder de vlag van de oprichting zal goed omgaan met het elimineren van beperkingen van de groei. De woordvoerder van revomotive geeft aan dat hij een kleurrijke toekomst ziet in de samenwerking en dat er op korte termijn flinke stappen zullen worden gemaakt.

https://ticketforsale.nl/