Samen in Zaken
Image default
Aanbiedingen

Reparatie Van Koplampen Voor Maximale Zichtbaarheid en Veiligheid

We zien ze elke dag – auto’s die we ’s nachts nauwelijks kunnen zien door slechte, ondoeltreffende of verkeerd afgestelde koplampen. Gemiddeld 9 van elke 10 auto’s op de weg hebben vuile of vergeelde koplampen die het zicht sterk verminderen en vervangen of professioneel hersteld moeten worden. – AAA Foundation for Traffic Safety. Niet alleen kunt u ze nauwelijks zien, maar wat ziet hun bestuurder – of juist niet? Als je dit als spannendheid zou willen doen, dan kun je beter skydive eindhoven dan met kapotte lampen rijden.

Uw nachtzicht kan met maar liefst 90% worden verminderd door vuile koplampen. Road & Travel magazine. Dit is gewoon niet veilig. Wat als er een groot gat in de weg zit, kinderen op straat, een hert in de buurt, enz… Auto’s met troebele, vuile koplampen zijn gewoon niet veilig en kunnen ronduit gevaarlijk zijn. In een recente zoekopdracht van de toonaangevende zoekmachines Google en Yahoo zijn er duizenden ongevallen, vele met dodelijke afloop, die werden toegeschreven aan troebele koplampen.

Hoe repareren of herstellen we de koplampen op onze auto’s?

Hoe repareren of herstellen we de koplampen op onze auto’s? Maak de koplampen schoon of laat ze professioneel herstellen en repareren (ons departement gebruikt New Lite koplampreparatie op al onze politiewagens en afdelingsvoertuigen). Vuile koplampen verminderen de zichtbaarheid met wel 90%. New York Police Traffic Division’s Traffic Safety Team. U kunt nu een verbazingwekkend product kopen dat jaren van verwaarlozing en schade verwijdert en de koplampen herstelt, schoonmaakt en weer als nieuw maakt voor een fractie van de prijs van nieuwe vervangingen die $300 of meer kunnen kosten bij uw plaatselijke dealer. Voor meer informatie over dit product zoek het op in de zoekmachines Google of Yahoo.

Een ander belangrijk punt is dat uw koplampen goed gericht moeten zijn. Als ze uit zelfs door een klein bedrag dit kan echt verminderen uw zicht en uw koplampen effectiviteit. Ga naar uw plaatselijk inspectiepost en voor een nominale prijs zullen zij professioneel uw lenzen kalibreren. Het is de moeite waard.

Na het professioneel herstellen

Na het professioneel herstellen, het herstellen en het richten van uw lenzen, zou u xenon vervangingslampen kunnen willen overwegen. Zij zijn vrij goedkoop en kunnen over Internet worden gekocht (zoek enkel xenon in de zoekmotoren Google en yahoo of vraag jeeves). Zij kosten rond $5-$15 een stuk en zullen uw lichthelderheid met 20-40% verhogen. Dit kon het verschil zijn in het kunnen in tijd van een hert ophouden lopend uit in de weg, of slechter zoals vastgelopen auto’s zonder lichten.

Daarom hebben veel staten grondige inspecties om de effectiviteit van uw koplampen te bepalen. Het is voor uw eigen veiligheid en niet om de staten schatkist lijn met een nieuwe bron van inkomsten – dat is wat verkeer tickets zijn voor! Dus laat uw koplampen repareren, schoonmaken en herstellen. Laat ze goed richten en inspecteren. En upgrade naar xenon lampen voor maximaal zicht. U zult geld besparen en blij zijn dat u het gedaan heeft – u kunt zelfs een leven redden!

 

https://ticketforsale.nl/