Samen in Zaken
Image default
Bedrijven

Profiteer van de kwaliteit van een verstelbare Herman Miller bureaustoel

De verstelbare Herman Miller bureaustoel zorgt niet alleen voor een beter postuur, maar is ook nog eens zeer stijlvol. Bovendien is de stoel geschikt voor alle lichaamstypen en profiteer je nu van een aantrekkelijke prijs. De stoel is beschikbaar in verschillende modellen en het is zelfs mogelijk om zelf jouw ideale ontwerp samen te stellen bij LoyalBrand. Klinkt goed, toch?

Voordelen van een verstelbare Herman Miller bureaustoel

Je kunt bij de verstelbare Herman Miller bureaustoel kiezen uit vijf verschillende modellen. Enkele voordelen van elk model:

  • De Sayl en Mirra 2 zijn de kleinste modellen. Deze stoelen zijn uitgerust met een middelhoge rugleuning. Dankzij het compactere ontwerp van deze stoelen, zijn ze lichter van gewicht en dus gemakkelijker te verplaatsen. Beide modellen zijn op talloze manieren aan te passen en de Sayl is daarnaast ook nog eens uitgerust met de Posture Fit-lendensteun, die de natuurlijk S-vorm van jouw rug ondersteunt.
  • De Cosm is een stoel met een hoge rugleuning en een Harmonic Tilt-techniek die ervoor zorgt dat de rugleuning zich automatisch aanpast aan jouw bewegingen. Zo ervaar je dus in elke houding 100% ondersteuning.
  • De Aeron is voornamelijk gericht op het bieden van ondersteuning aan de onderrug. Aangezien dit voor veel mensen een terugkerend pijnpunt is, is dit een zeer populair model.
  • Tot slot is er nog de Embody. Dit model is ontworpen met de ergonomische Pixelated Support, wat er kort gezegd voor zorgt dat alle microbewegingen worden opgevangen en jouw gewicht evenredig wordt verdeeld over het zitvlak.

Eigen ontwerp samenstellen voor een verstelbare bureaustoel

Zou jij het liefst de eigenschappen van deze verschillende modellen van de verstelbare Herman Miller bureaustoel combineren? Dat kan. LoyalBrand heeft namelijk een configurator ontwikkeld waarmee je zelf een ontwerp kunt samenstellen. Ideaal, toch? Wil je weten wat dit bedrijf nog meer voor je kan betekenen? Neem dan eens contact met ze op om de mogelijkheden te bespreken.