Samen in Zaken
Telefonie

Overal bereikbaar met NuCall

Met de service van NuCall bent u voortaan overal bereikbaar. Of dat nu thuis is, onderweg of op uw werk, wij zorgen ervoor dat u altijd en overal uw zaken kunt regelen. Om dat te kunnen bereiken, bieden wij verschillende diensten aan en nemen wij uw gehele communicatieomgeving over. Vervolgens zorgen wij ervoor dat deze altijd up-to-date is. Bezoek de website www.nucall.nl voor meer informatie.

NuCall kijkt naar de toekomst

Bij NuCall vinden wij het niet alleen belangrijk dat u nu goed bereikbaar bent, maar ook in de toekomst. Daarom bieden wij een toekomstvaste telefooncentrale aan, die via het internet werkt. Op die manier bent u niet alleen heel bereikbaar, maar belt u ook nog eens heel veilig! Wij houden constant de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van communicatie nauwlettend in de gaten, zodat u ook in de toekomst kunt blijven profiteren van uitstekende bedrijfscommunicatie. Daarnaast kunnen wij op die manier innovatieve oplossingen blijven bieden die uw bedrijfscommunicatie veiliger, goedkoper en persoonlijker maken. 

Overal bereikbaar

Onze toekomstgerichte bedrijfstelecommunicatie voor vaste- en mobiele communicatie, vast-mobiel-integratie en internetverbindingen zorgen ervoor dat u overal bereikbaar bent. Dit gaat gelukkig niet ten koste van de veiligheid. Wij houden namelijk altijd de veiligheid in de gaten en zorgen voor een betrouwbare service. Daarnaast vinden wij uw persoonlijke communicatiestijl van groot belang. Ieder bedrijf heeft een eigen manier van communiceren en daar houden wij dan ook graag rekening mee. Dit doen wij door u verschillende opties aan te bieden wat betreft het eerste contact met uw bedrijf. Zo heeft u de keuze uit het doorschakelen van telefoontjes naar de receptioniste, maar kunt u ook kiezen voor een keuzemenu of welkomstboodschap. Bereikbaarheid kan allesbepalend zijn voor het succes van uw organisatie en bij NuCall doen wij dus ons uiterste best om deze bereikbaarheid vanzelfsprekend te maken. 

Onze diensten

Wij bieden verschillende diensten aan voor uw bedrijfstelecommunicatie. NuVoIP, Nu3CX, NuInternet en NuMobile. Bij NuVoIP zorgen wij ervoor dat u gaat bellen via het internet. Tegenwoordig is dit niet alleen de snelste manier van bellen, maar ook de veiligste. Bij deze dienst leveren wij standaard een volledig ingerichte en toekomstvaste telefooncentrale. Kijk voor een uitleg over onze andere diensten op onze website.