Samen in Zaken
Huishoudelijk

Onthardingszout is handig voor verschillende doeleinden

Wat is onthardingszout en welke handige eigenschappen heeft dit zout? Onthardingszout werkt als een filter en trekt kalkvormende mineralen uit het water. Door onthardingszout toe te passen, raken leidingen en machines minder snel verstopt. Hierdoor maakt u het water geschikt voor gebruik voor bijvoorbeeld in uw huis, bedrijf of zwembad. Als u onthardingszout gaat kopen, wilt u natuurlijk dat deze vrij is van verontreinigingen. Kies daarom voor de zouten van H. van Namen B.V. Dit bedrijf verkoopt onthardingszout in hygiënische verpakkingen en de inhoud is 100% vrij van verontreinigingen.

Waar moet u op letten bij het kopen van onthardingszout?

Een belangrijk aspect waar u op moet letten bij het aanschaffen van onthardingszout is de zuiverheid van het zout. Het is belangrijk om een zo hoog mogelijk percentage onthardingszout te kopen. Gaat u het zout bestellen bij H. van Namen B.V.? Dan weet u zeker dat u goed zit. Dit zout bestaat namelijk voor 99.8% uit puur zout. Er zijn dus nauwelijks andere stoffen aan toegevoegd. Hierdoor is het onthardingszout geschikt voor gebruik in machines en leidingen en dient het als zout voor voedselconsumptie. Daarnaast is het belangrijk om te letten op de korrelgrootte. Wanneer het zout te fijn is, zoals keukenzout, gaat het klonteren. Dit leidt tot verstoppingen. Daarom is het aan te raden om korrels of tabletten te kopen die goed zijn samengeperst.

Onthardingszout eenvoudig online bestellen

Wilt u het onthardingszout van H. van Namen B.V. graag aanschaffen? Dan bestelt u dit eenvoudig online. U bestelt het zout in zakken van 10 of 25 kg en profiteert van een snelle levering. Daarnaast kunt u de specialisten van dit bedrijf om deskundig advies vragen. Het soort zout dat u nodig heeft, is afhankelijk van de waterontharder die u heeft en de hardheid van het water. Bekijk de webshop of neem telefonisch contact op.

https://www.vannamen.nl/