Samen in Zaken
Zakelijke dienstverlening

Ontdek toegangscontrole en andere entreeoplossingen

De entree vormt het visitekaartje van uw bedrijf. Natuurlijk wilt u dat deze toegang een positieve eerste indruk achter laat bij al uw klanten en bezoekers én bovendien een soepele doorstroom garandeert. Daarnaast wilt u dat onbevoegden hier niet zomaar naar binnen kunnen. Wilt u een entree met maximaal comfort, een stijlvol design, toegangscontrole en een verhoogde beveiligingsgraad? Dormakaba is u graag van dienst en zoekt samen met u naar een passende oplossing voor uw gebouw.

Veiligheid, duurzaamheid en betrouwbaarheid

Dormakaba is in 2016 ontstaan uit een fusie van Dorma en Kaba. Met meer dan 150 jaar ervaring staat deze fusie voor veiligheid, duurzaamheid en betrouwbaarheid. Dit maakt dat dormakaba bekend staat als vakkundige partner aan de zijde van een groot bestand aan klanten tijdens elke ontwikkelingsfase van een (bouw-)project. Alhoewel het kantoor gevestigd is in Dodewaard, is het bedrijf landelijk actief. Alles met betrekking tot deuren en toegangscontrole tot gebouwen en ruimten wordt vanuit één centraal punt voorzien.

Oplossingen voor een beveiligde en comfortabele entree

Dormakaba biedt oplossingen, producten en services voor een beveiligde én comfortabele toegang tot gebouwen en ruimten. Het bedrijf hecht hierbij veel waarde aan de synergie tussen de diverse producten. Denk hierbij aan:

  • Deurtechniek
  • Automatische deuren en beveiligingsdeuren
  • Elektronische toegang en data
  • Mechanische sluitsystemen
  • Hotelsystemen
  • Kluissloten
  • Glasbeslag en mobiele wanden
  • Toegangscontrole voor personeel, voertuigen en tijdregistratie

Vind de perfecte oplossingen voor uw bedrijf

De fusie van dormakaba biedt een toegevoegde waarde in elke fase van de samenwerking. Zij staan tijdens elke ontwikkelingsfase van het bouwproject voor u klaar en bieden hier de beste oplossingen, afgestemd op uw wensen en behoeften. Heeft u interesse in producten, oplossingen en services die het leven van uw bedrijf en de eindgebruikers veiliger en makkelijker maken? Neem contact op met dormakaba en ontdek wat het bedrijf voor u en uw bedrijf kan betekenen.

https://www.dormakaba.com/nl-nl