Samen in Zaken
Image default
Zakelijke dienstverlening

Ontdek de voordelen van een gepersonaliseerd desinfectiezuil

Zoekt u een gerenommeerd bedrijf dat zich specialiseert in de levering van hoogwaardige desinfectiezuilen? Desinfectie-Paal B.V. levert mobiele desinfectiemethodes voor bedrijven in uiteenlopende branches in diverse soorten en maten. Van een elleboogdispenser tot een elektrische dispenser: de ideale desinfectiepaal voor iedere onderneming is binnen handbereik. Bent u benieuwd naar wat deze specialist voor u kan betekenen? Ontdek de mogelijkheden.

Het terugdringen van de verspreiding van bacteriën

Mede door de verspreiding van het coronavirus, is het noodzakelijk maatregelen op het gebied van hygiëne accuraat na te leven en deze te allen tijde te waarborgen; nu meer dan ooit. Effectieve, snelle én praktische desinfectiemethodes zijn onmisbaar. Beschikt u over een eigen horecaonderneming, dan is het van noodzakelijk belang een desinfectiezuil aan te schaffen. Door een desinfectiepaal te installeren bij de voordeur van uw zaak, attendeert u uw gasten erop de handen te desinfecteren alvorens hun binnenkomst. Op deze manier wordt er een bijdrage geleverd aan het terugdringen van de verspreiding van het virus. Wilt u een desinfectiepaal aanschaffen bij deze specialist, dan heeft u de mogelijkheid deze te laten bedrukken met het logo van uw onderneming. Doet u dit, dan bent u verzekerd van een prachtig visitekaartje bij de voordeur van uw onderneming, welke qua stijl naadloos aansluit op uw huisstijl.

Laat u adviseren door professionals

Heeft u interesse in de aanschaf van een hoogwaardige desinfectiezuil? U koopt of huurt eenvoudig een gepersonaliseerde desinfectiepaal tegen een laag tarief vanaf € 29,00 per maand. Wilt u een elektrische dispenser huren? Of gaat u voorkeur uit naar het kopen van een elleboogdispenser met het logo van uw onderneming erop? Wat uw wensen en eisen ook zijn; Desinfectie-Paal B.V. ontwikkelt voor uw zaak een gepersonaliseerde desinfectiezuil op maat. Heeft u dergelijke vragen over de producten of de diensten die het bedrijf levert? Schroom dan niet en neem contact op met de professionals. Zij staan u graag te woord.