Samen in Zaken
Ondernemen

Nooit meer zorgen over de salarisadministratie

Elke werknemer in dienst bij een werkgever ontvangt loon als beloning voor de productiefactor arbeid. Over dit loon wordt belasting en premie betaald, waarna het resterende bedrag onder het besteedbaar inkomen valt. Echter, door deze belastingafdrachten en premiebetalingen kunnen er best wel wat haken en ogen zitten aan de administratie van het loon. Voor startende ondernemers kan dit vaak problemen opleveren, omdat het nogal wat tijd kost. Dit is een veelvoorkomende onderschatting en kan voor de startende ondernemer moeilijke vraagstukken creëren.

Om inzicht te krijgen in deze complexe vraagstukken is het handig om de salarisadministratie uitbesteden. CBBS kent als geen ander de problemen die salarisadministratie met zich mee brengen en weet daarom ook precies wat de oplossing is voor welk probleem. Een hiaat in de personeelsgegevens of een fout bij de uitbetaling van het loon zal daardoor niet langer een probleem vormen voor de startende ondernemer, maar zal zo een zorg voor ons zijn. Wij lossen dit graag op en hebben passie voor ons vak. Door onze eigen salarissoftware heb jij nooit meer te maken met een onvoorzien probleem in de administratie van het loon en kun jij met een gerust hart ondernemen.

Door de ervaring en specialistische kennis die aanwezig is bij CBBS, kunnen wij gericht advies geven over kwesties die personeelszaken en de organisatiestructuur aangaan. Ons HR advies is gericht op het optimaliseren van processen om de werkwijze op een efficiënte manier te laten verlopen. Bovendien helpt ons advies bij het begeleiden van startende ondernemingen om succes te bereiken. Bent jij een startende ondernemer en zie jij overal kansen? Wij stimuleren je graag en nemen met passie taken over die de salarisadministratie aangaan. Onze uitstekende salarisservice biedt jou namelijk de mogelijkheid om meer te ondernemen; de reden waarom jij je eigen onderneming begonnen bent!

Bezoek de website voor meer informatie : https://www.cbbs.nl/