Samen in Zaken
Verbouwen

Nieuwe ramen en deuren isoleren 300% beter dan vroeger

Logisch natuurlijk, want nieuwe ramen hebben meestal driedubbele beglazing, zijn voorzien van ventilatie, en worden op maat geproduceerd met de grootste zorgvuldigheid. Zo zijn ze een stuk energiezuiniger en anticipeer je met je ecologische ramen op de nieuwe EPC-norm, waarbij je tegen 2030 toch wel stevige investeringen moet doen. Kortom, nieuwe ramen en deuren plaatsen is een verstandige en straks misschien wel noodzakelijke investering.

Vervang oude ramen en deuren

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker, daar kunnen we niet omheen. Zit je nog met oude ramen en deuren, dan heeft de overheid het liefst dat je deze vervangt. Gelukkig hoeft dit geen fortuin te kosten en moet je het zien als een investering. Op termijn verdien je deze investering terug en je werkt nog mee aan een beter leefklimaat ook.

Scoor een A+ en hoger met ramen en deuren van Raamwinkel

Elke woning krijgt met het nieuwe EPC een label van A+ tot F, waarbij A uitstekend is. Zo wordt meteen duidelijk welke woningen uitstekend geïsoleerd zijn en welke niet. Wil je je woning verkopen, dan kunnen nieuwe ramen alvast bijdragen aan deze score. Het is logisch dat hoe beter je woning geïsoleerd is, hoe hoger de vraagprijs kan zijn. Sowieso is het de bedoeling van de overheid dat tegen 2030 bestaande woningen even energiezuinig zijn als nieuwbouwwoningen.

Beschik je nog niet over nieuwe en goed isolerende ramen, dan is het toch een investering die je in de komende jaren zult moeten doen. Neem alvast een kijkje op Raamwinkel.be.

Een betere score behaal je met de isolerende ramen van Raamwinkel.be

Dus, ben je momenteel aan het bouwen of verbouwen en wil je je woning al klaar maken voor de nieuwe wetgeving, informeer dan zeker even bij de specialisten van Raamwinkel.be. Niet alleen vind je er een ruime keuze aan profielen en ramen, ook het prijskaartje valt er reuze mee. Je geniet er van een uitgebreide garantie en hoeft je geen zorgen te maken: jouw nieuwe ramen heb je tegen de scherpste prijs. Vraag vandaag nog je offerte aan voor je nieuwe ramen en jaag je EPC-score de hoogte in.

Bezoek de website voor meer informatie : https://www.raamwinkel.be/nl