Samen in Zaken
Image default
Aanbiedingen

Multitransporter

Multitransporter

Een multitransporter is geschikt voor meerdere doeleinden. Vaak worden ze gebruikt bij het vervoeren van voertuigen en machines.  Een voertuig of machine dient enkel in de aanhangwagen geplaatst te worden en vervolgens kan je rijden met de auto inclusief de beladen aanhangwagen. Kapotte voertuigen of voertuigen die niet over de openbare weg mogen rijden, komen op deze manier toch nog op de gewenste bestemming. Wij vertellen jouw graag meer over de transporter. Lees verder en verkrijg meer informatie. 

 

Wat is het? 

Een multitransporter is in principe een plateauwagen. De aanhangwagen is geschikt voor het vervoeren van losse lading, machines, voertuigen en meer. De doeleinden variëren enorm en het is ook afhankelijk van de afmetingen, laadvermogen en de bijbehorende accessoires. Een multitransporter is dus ook geschikt voor het vervoeren van eventuele machines en auto’s. Daarnaast voldoet de multitransporter aan een aantal hoge veiligheidseisen; het verzinkte materiaal biedt de nodige stevigheid voor de aanhangwagen. 

 

Oprijplaten 

Om het voertuig op een multitransporter te plaatsen, zijn de oprijplaten voor de aanhanger vaak wel handig. De crossmotor van je kind kan eenvoudig om de multitransporter worden geplaatst door middel van een oprijplaat. De oprijplaat moet wel aan een aantal eisen voldoen, zodat je op een veilige manier de multitransporter kunt betreden. Het advies is ook om de multitransporter te koppelen aan de auto, voordat je met de crossmotor de multitransporter betreedt. Op deze manier wordt de kans op kantelen verkleind en voorkom je ongelukken. 

 

Lieren en kettingtakels 

Door middel van een lier kan je kapotte voertuigen redelijk eenvoudig op de multitransporter plaatsen. De elektrische lier is geschikt voor zware voertuigen zoals een auto. Door middel een kettingtakel kan je niet rijdende voertuigen ook op de multitransporter plaatsen. Wanneer materialen te zwaar zijn om te tillen, kan je ze omhoog takelen met de kettingtakel. Wanneer je bij het verhuizen bijvoorbeeld een zware eikentafelblad wilt verhuizen, kan je deze eenvoudig in de aanhangwagen takelen door middel van een kettingtakel.

 

https://www.aanhangwagendirect.nl/