Samen in Zaken
Image default
Ondernemen

Microsoft teams voor beginners

Microsoft teams is een oplossing gebleken voor veel verschillende problemen. De afgelopen tijd is het thuiswerken gewoon goed geworden. Hiervoor heb je natuurlijk wel de juiste tools nodig om hier op de juiste manier mee om te kunnen gaan. Microsoft teams was een van die oplossingen die veel bedrijven gered heeft met betrekking tot het thuiswerken. We gaan daarom eens kijken naar de mogelijkheden die microsoft teams heeft en hoe je daar met jou bedrijf ook voordeel aan kan hebben.

 

Microsoft teams mogelijkheden

Je kunt microsoft teams eigenlijk zien als een hub voor het samenwerken. Je kunt er namelijk digitaal mee vergaderen. Dit zorgt er voor dat je niet samen hoeft te zijn om een goede vergadering te hebben. Je kunt dit gewoon op afstand doen waarbij je gewoon goed beeld hebt, met elkaar kunt praten en ook nog eens kunt chatten. Voeg daar ook een aantal extra opties aan toe zoals het delen van je scherm of je achtergrond aanpassen en je hebt het complete verhaal voor een goede digitale vergadering. Daarnaast is het van microsoft. Dit zorgt er voor dat je het heel goed kunt integreren maar anderen producten van microsoft. Wat denken van je Office365 pakket of andere programma’s.

 

Teams vs Zoom

Microsoft teams is niet het enige programma dat dit doet. Er zijn een aantal andere programma’s die veel van dezelfde functies heeft. Waarbij zoom wel een van de meest gebruikte is. Voor zoom zie je veel dezelfde functies als microsoft teams maar het kan niet tippen aan teams. Omdat je als office gebruiker met teams gewoon heel veel voordelen hebt in de integratie. Wij zouden daarom voor de echte office gebruiker altijd microsoft teams aanraden voor de optimale integratie. Zodat je altijd fijn kunt werken en op afstand ook makkelijk kunt vergaderen en samenwerken.

 

Bezoek de website voor meer informatie : https://www.advantive.nl/moderne-werkplek/microsoft-teams/