Samen in Zaken
Image default
Bedrijven

Meer opslag in uw tuin!

Heeft u veel spullen die u graag had opgeslagen in uw tuin maar heeft u er simpelweg de plek niet voor? Overweeg dan om een blokhut te laten bouwen in uw tuin! In deze blog vindt u alles over het vergroten van opslag in uw tuin!

Zo creëert u meer ruimte

Hoe kun u meer ruimte creëren wanneer elke vierkante meter al bezet is met meubels, gras, of andere spullen? Simpel, stapel uw spullen in hoogte op in stellingen of bakken. Zo kunt u meer spullen kwijt op dezelfde hoeveelheid vierkante meter.

Hoog en droog

Voor sommige spullen is het van belang dat ze droog blijven. Gereedschap mag bijvoorbeeld niet roesten omdat dit een negatief effect heeft op te technische levensduur. Of wat dacht u van de kabel voor de grasmaaier. Wanneer deze nat en ingestoken wordt kan er kortsluiting of zelfs brandgevaar ontstaan. Het is dus belangrijk om enigszins plek te hebben om spullen droog te leggen maar hoe doet u dit? De meeste mensen beschikken over een tuinhuis. Wanneer deze al vol staat kunt u er nog altijd voor kiezen om een blokhut te laten bouwen. Een blokhut kopen Limburg is een kleine en compacte oplossing om uw spullen droog te leggen. Woont u in Limburg en bent u opzoek naar een blokhut kopen Limburg? Dan kunt u een blokhut kopen Limburg via Handelsonderneming Kirkels. Zij maken een op maat gemaakte blokhut voor uw achtertuin!

Andere manieren op uw tuinspullen droog te leggen

Andere manieren om uw tuinspullen droog te leggen is onder een waterdicht zeil in waterdichte kratten. Het nadeel hiervan is dat de zeilen vaak niet helemaal dicht gaan aan de onderkant waardoor de spullen mogelijk nog steeds nat kunnen worden. Ook moet u telkens het zeil of de krat verwijderen wanneer u gebruik wil maken van uw tuinspullen.

https://handelsondernemingkirkels.nl/blokhut-op-maat/