Maatwerk naar Magento migreren

Wanneer de omzet van een webshop toeneemt, maar deze webshop nog niet op Magento draait, is het mogelijk om te migreren naar Magento. Een webshop kan bijvoorbeeld als maatwerk gebouwd zijn, maar ook op basis van wordpress Woocommerce, prestashop of shopware. Een migratie (overstap) op Magento biedt meer meer vrijheid, want Magento is een goed startpunt én open source. Dus volledig naar eigen behoefte uit te breiden.

Welke data is te migreren naar Magento 2?

Alle relevante klant, product, voorraad en bestelinformatie is te Migreren. De complexiteit van dergelijke inspanningen kan, afhankelijk van het huidige platform, zeer complex zijn. Zeker bij grote aantallen zoals tienduizenden klanten en honderdduizenden bestellingen kan magento migratie veel tijd kosten. Hoe ouder het systeem, hoe meer datavervuiling er zal hebben plaatsgevonden en hoe complexer het is om deze data op te schonen, te porten (te vertalen naar een Magento format) en te importeren.

Magento 1 naar Magento 2 Migreren

Datamigratie van bestellingen, klanten en producten van Magento 1 naar Magento 2 is goed te doen. Magento 2 beschikt reeds over een aantal tools die het proces van migreren faciliteren. De aanwezige hoeveelheid en complexiteit van maatwerk kan de tijd die nodig is voor een volledige migratie sterk beïnvloeden. Laat magento migreren van M1 naar M2 daardoor altijd uitvoeren door een met zorg geselecteerde Magento partner.

 

Bezoek de website voor meer informatie : https://www.reachdigital.nl/