Samen in Zaken
Image default
Particuliere dienstverlening

Maak dit jaar een onvergetelijke rondreis door Sri Lanka met uw kinderen

Het grote probleem als u een vakantie zoekt voor uw gezin is dat iedereen iets anders wil. De een houdt van steden, de ander van cultuur en weer een ander trekt het liefste de natuur in. De rondreis door Sri Lanka en de Malediven met kinderen van Original Asia is een ideale reis voor het hele gezin. Deze is specifiek samengesteld voor ouders met kinderen. Het reistempo is rustig, u slaapt in familiekamers en het programma is een mix van natuur en cultuur. Dit reisbureau heeft een schitterende reis voor u samengesteld. Wilt u liever iets anders? Dan is maatwerk via hen ook mogelijk. Aan het einde van de 15 dagen legt u allemaal uw handdoekje op het strand neer om even helemaal tot rust te komen voordat u naar huis gaat.

Sri Lanka en de Malediven

Uw rondreis door Sri Lanka met uw kinderen brengt u eerst naar Negombo. Daar overnacht u en u trekt het binnenland in naar een regio die de Culturele Driehoek wordt genoemd. Daar ziet u tempels, ruïnes en koningssteden. U komt ook langs een olifantenopvang waar u mag helpen voor de dieren te zorgen. U reist door langs de tempels van Dambulla, Pidurangala Rock, de stad Kandy, theeplantages en u maakt een jeepsafari voordat u naar de Malediven vertrekt. De rondreis door Sri Lanka met kinderen wordt daar aan het strand beëindigd. Bent u geïnteresseerd in vakantie opties zonder kinderen? Dan is er de rondreis door Bali en Java.

Kies uit allerlei opties

Original Asia organiseert allerlei schitterende reizen, zoals de rondreis over Bali en Java. Deze brengt u langs tempels, vulkanen, steden en dolfijnen. Deze rondreis over Bali en Java is ideaal voor iedereen die er even helemaal uit wil en eindigt net als de rondreis door Sri Lanka met kinderen aan de witte stranden. Dit reisbureau organiseert onvergetelijke reizen waar u nog lang over na zult praten.

Gerelateerde artikelen

Overleg met de hypotheekadviseur nabij Utrecht

Vespa sprint kopen in en rondom Zuid-Holland

Sluit een hypotheek voor uw nieuwe woning in Breda af die past bij uw financiƫle situatie