Samen in Zaken
Bedrijven

Ledstrips: Veelzijdige verlichting voor binnen en buiten

Ledstrips: Veelzijdige verlichting voor binnen en buiten

Ledstrips verlichting groeit al geruime tijd in populariteit. Dit is niet verbazingwekkend: LED lampen zijn stevig en toch zeer aanpasbaar. Een van de grote aandachtspunten is dat de LED lampen zelf zo weinig zijn dat je niet aan de conventionele toestand van een halogeen of briljant licht wordt gehecht. Dit kun je benutten met ledstrips.

Ze kunnen overal worden gebruikt – binnen en buiten – en zijn geschikt voor zowel temperamentverlichting als praktische verlichting. Bovendien worden ze niet warm en kun je ze zonder veel rek op maat snijden! Ontdek de mogelijkheden van ledstrips, van aquariumverlichting tot openluchtverlichting, van ledstrips met warmwit licht tot neon tinten en van op afstand bedienbare verlichting tot wifi verlichting.

 

Ledstrips in elke kamer

Het koude witte licht waar LED-lampen al langer bekend om staan, is nooit meer de hoofdkeuze. Hedendaagse ledverlichting is toegankelijk in verschillende tinten warmwit licht die ideaal zijn voor state of mind verlichting. Hoe het ook zij, of je nu van een kleurtje houdt, er is veel beslissing! Kies voor aanzienlijk meer omgeving voor dimbare LED-strips.

Ledstrips zijn perfect om langs de rand van het dak te zetten, onder de douche of onder je bed en geven zo een comfortabele aanvulling aan je interieur. Er is overal een plek waar ledstrips passen: achter de tv, over de afzuigkap, in een vitrinekast, op je pc, of flink onder je fiets of skateboard! Ledstrips zijn volledig buigzaam en passen op deze manier bovendien in lastige hoeken en rond gebogen oppervlakken. Een ledstrip ver van het stopcontact plaatsen? Kies op dat moment een batterijgestuurde ledstrip.

Nuttige verlichting voor binnen en buiten

Het prachtige licht van ledstrips is ook echt perfect voor utilitaire verlichting. Plaats bijvoorbeeld ledstrips onder je keukenkastjes om nog meer licht op het aanrecht te krijgen, of gebruik ledstrips als richtingverlichting langs je kinderkamer of aan de voet van trappen. 

Ledstrips met helder wit of koud wit licht zijn vooral gangbaar voor utilitaire verlichting. Als u kiest voor verlichting van hoge kwaliteit met een hoge CRI-waarde, bent u verzekerd van een hoge schaduwsnelheid. We bieden bekwame kwaliteit LED-strips.

 

Bezoek de website voor meer informatie : https://123ledstrips.nl/