Samen in Zaken
Image default
Bedrijven

Labels nodig? Schaf een etikettenprinter aan!

Etiketten zijn zeer handig om te hebben als je bijvoorbeeld een eigen online webshop hebt. Het printen van etiket en deze met plakband op de doos bevestigen oogt niet zo professioneel. Etiketten zijn in zo’n geval enorm fijn in gebruik en het ziet er ook nog eens goed uit voor de klant.

Labels zijn handig voor bijvoorbeeld in je magazijn. Dozen waar rode sokken in zitten, label je met een rode sticker, dozen waar groene sokken in zitten, label je met een groene sticker, enzovoort. Uiteraard kunnen labels voor vele gevallen toepasselijk zijn.

Professionaliseer met een etikettenprinter

Een etikettenprinter is enorm handig. Etiketten die uit een etikettenprinter komen, ogen ook nog eens heel professioneel. Het is een eenmalige aanschaf, maar daarna kan je er zeer lang van profiteren. Er zijn ook tal van etiketten die passen in een etikettenprinter. Een specifieke soort zijn de DYMO-etiketten. Zulke etiketten hechten permanent. Let wel op dat je als je DYMO-etiketten gebruikt, je wel een DYMO-printer nodig hebt, en geen gewone of andere etikettenprinter.

Ronde labels

Voor het labelen van je producten in je magazijn zijn ronde labels mooi. Ronde labels komen in allerlei kleuren en maten, dus er zal zeker tussen zitten waar je naar op zoek bent. Ronde labels zijn er voor alle soorten printers en zijn gemaakt met hittebestendige lijm. Het afwisselen tussen verschillende vormen stickers op je verzendingen creëert een speels effect wat ontvangers kan verblijden. Zeker wanneer je de stickers voorziet van een persoonlijke boodschap kan je klantverwachtingen overtreffen. 

Labels online bestellen

Labels online bestellen is nog nooit zo makkelijk geweest. Er is een groot aanbod en de markt is breed. Let wel op als je bijvoorbeeld DYMO-etiketten bestelt, want die zijn enkel geschikt als je beschikt over een DYMO-printer. Je zal dus altijd even goed moeten kijken of hetgeen dat je bestelt, precies is wat je zoekt. Maar de keuze is verder reuze als je online labels wilt bestellen. Dus er zal zeker tussen zitten wat je zoekt en nodig hebt.

Conclusie

Ter conclusie kan er gezegd worden dat een etikettenprinter heel handig is om aan te schaffen als je bijvoorbeeld regelmatig iets verkoopt in je eigen online webshop. Ronde labels kun je gebruiken om bijvoorbeeld dozen in je magazijn te labelen. Zulke labels passen overigens in elke soort etikettenprinter. Labels kun je gemakkelijk online bestellen. Dit is handig, aangezien je er dan zelf de deur niet voor uit moet. Let er wel op dat sommige etiketten alleen samengaan met bepaalde soorten printers, bijvoorbeeld de DYMO-etiketten.