Samen in Zaken
Image default
Particuliere dienstverlening

Laat jezelf begeleiden tijdens een notariële akte van splitsing door een notaris in Rotterdam

Wanneer je van plan bent een gebouw in appartementsrechten te splitsen, is het noodzakelijk om het een ander te bespreken met en vast te laten leggen bij een notaris in Rotterdam. Via een notariële akte van splitsing is het mogelijk om losse delen van het gebouw (de appartementen), te verkopen. Vervolgens wordt de akte getekend door de eigenaar van het gebouw en de notaris. Wil je voor de notariële akte van splitsing graag een ervaren notaris inschakelen? Dan is Kooijman Autar Notarissen een goede keus. Dit notariskantoor is zeer ervaren met het adviseren en begeleiden hierin.

Dit ervaren notariskantoor staat voor je klaar

In de splitsingsakte komt verschillende informatie te staan. Zo wordt erin beschreven hoe het zit met de kosten van onderhoud, hoe een eigenaar met een privé-gedeelte moet omgaan en hoe iedereen moet omgaan met de gemeenschappelijke gedeelten. Tevens staat in deze akte van welke gedeelten van het gebouw iedere eigenaar van een appartementsrecht een exclusief gebruiksrecht heeft. De notarissen van dit kantoor helpen je graag bij de notariële akte van splitsing, maar daarnaast kun je bij hen voor meer zaken terecht.

Deze notarissen ondersteunen en adviseren wanneer je voor jezelf wilt beginnen

Wil je voor jezelf beginnen? Dan moet er namelijk flink wat worden geregeld. Zo is een goed ondernemersplan ontzettend belangrijk, maar is het ook van groot belang dat er een geschikte bedrijfsvorm gekozen wordt die goed bij jou past. Welke vorm het beste passend is, hang af van jouw situatie. Ben je op zoek naar een notaris in Rotterdam die jou hierin kan begeleiden?

Vraag hen naar de mogelijkheden

Kies je voor een notaris in Rotterdam, dan zal deze je zorgvuldig begeleiden door het gehele proces. Zo zullen jullie samen kijken naar een aantal factoren als wat bijvoorbeeld fiscaal het handigste is, of je gehuwd bent of alleenstaand, of je het bedrijf alleen of samen met iemand wilt starten en of je jezelf parttime of fulltime wilt bezighouden met het ondernemen. Ook bij de notariële akte van splitsing helpen ze je verder. Neem hiervoor contact met hen op!

https://www.kooijmanautar.nl/