Samen in Zaken
Electronica en Computers

Laat ieder type elektromotor wikkelen

Na enige tijd is de wikkeling van iedere motor aan vervanging toe. Soms komt er door bijvoorbeeld condens te veel vocht bij de motor, waardoor de wikkeling kan verbranden. Soms krijgt de motor een andere voedingsspanning dan eerder het geval was, bijvoorbeeld door nieuwe onderdelen. Vaak wordt er dan vergeten de elektromotor geschikt te maken voor deze spanning, door de elektromotor opnieuw te wikkelen met een geschikte wikkeling. Dat terwijl iedere elektromotor met iedere generator, pomp, ventilator reductor of speciale aandrijving snel en accuraat gewikkeld kan worden door de specialisten van A.C.E. Wikkeltechniek.

De elektromotor die precies aan uw wensen voldoet

Wanneer deze specialisten uw elektromotor (opnieuw) wikkelen, doen zij dit altijd volledig naar uw specificatie en wensen. Weet u zelf niet wat het meest optimale ontwerp van de wikkeling is, dan adviseren ze u uiteraard ook graag over de meest optimale wikkeling in uw situatie. Op deze manier behaalt u altijd het beste resultaat. Op deze manier heeft u een elektromotor die precies aan uw wensen voldoet en door het optimale wikkelen ook precies aan uw verwachtingen voldoet én ook nog eens optimaal werkt. Hierdoor kunt u op drie manieren profiteren van de voordelen van A.C.E. Wikkeltechniek.

Een veelzijdige specialist

Behalve het feit dat ze uw elektromotor op een professionele manier (opnieuw) wikkelen, doet A.C.E. Wikkeltechniek nog veel meer. Zo kunt u ook uw transformator laten wikkelen, of uw elektrische installaties extra laten beschermend door het laten gieten van epoxyhars. Ook voor het onderhoud of het laten uitlijnen van uw elektromotor kunt u hier terecht. Functioneert uw motor niet optimaal? Dan kunt u bij deze expert ook terecht voor de revisie van verschillende motoren. Uw elektromotor wordt dan grondig nagekeken. Eventuele gebreken worden vervolgens direct opgelost, zodat uw elektromotor snel weer naar behoren werkt. Door de professionele aanpak blijft de motor ook tot in de verre toekomst uitstekend functioneren.

https://www.acewikkeltechniek.nl